Het zonnetje laat zich steeds vaker zien, wat betekent dat de ijsbehoefte van veel Nederlanders toeneemt. Want bij temperaturen boven de 17 graden is het én tijd voor rokjesdag én er is een extra goede reden voor een wandeling naar de ijssalon. 


Gelukkig is ijs, met de juiste verpakking, heel geschikt om af te halen. Natuurlijk kan je deze serveren in een leuke ijsbeker, eventueel met eigen logo. Of voorzie ijshoorntjes van een papieren “sleeve”. Zo hoeft er totaal geen contact te zijn met het te consumeren ijshoorntje.


Daarnaast kan je ook speciale ijscreaties maken om mee te geven in de zogenaamde ‘Iso bakken’ waarin het ijs goed koud blijft. Een smaakvol recept waarmee je deze ijsbakken kunt vullen is een Yoghurt/Amarenen ijsnagerecht:

1 liter Beko Basis ijsmix 5% vet 

30 gram Babbi Yoghito 30 

3 lagen Nappi amarena variegato

Garneren met amandelschaafsel


Natuurlijk kan je deze handige to go ijsbakken ook vullen met een klassieker en all time favorite; de Dame Blanche. Dat begint natuurlijk met jouw huisgemaakte vanille-ijs en maak je makkelijk af met een chocolade topping. Nog wat geroosterde hazelnoten er overheen en je Dame Blanche is klaar!Met welk recept ga jij jouw klanten verleiden om een lekker ijsje te komen halen?Heb je vragen over bovenstaande producten of overige “ijszaken”? Neem dan contact op met:


Jan Kees

Accountmanger Beko IJs

06-82805108

Jan.kees@beko-groothandel.nlDame blanche

All you need is.. ijs

Amandelschaafsel

Sunpearl

9111321

Baron

ForIce

9102249

IJsmix yoghito 30

Babbi

9123496