All-in bakmixen

Bakken werkt aanstekelijk en geeft plezier. Nu we op zoek zijn naar tijdverdrijf binnenshuis, slaan we massaal aan de bak. Want wat is er nou leuker dan samen met de kinderen een vers brood bakken. Met de nieuwe All-in bakmixen kan iedere thuisbakker in een handomdraai een heerlijk brood maken, met de hand of in de broodmachine, er hoeft enkel water aan de mix toegevoegd te worden. Het recept staat stap voor stap op het etiket, voor zowel de handmatige verwerking als bereiding in de broodmachine. 


De All-in bakmixen zijn verkrijgbaar in vijf soorten: 

all-in bakmix spelt meergranen

Meergranen Speltbrood
Een lekker en luchtig speltbrood met zaden, een noot- en moutachtige smaak en een lichtbruine kruimkleur. Deze mix is op basis van spelt en is versterkt met speltgluten om een goede ondersteuning te bieden aan de verwerking en bakaard. 

All-in bakmix volkoren

Volkorenbrood

Deze bakmix is op basis van volkorenmeel en is verrijkt met gestabiliseerde tarwekiemen om extra karakter aan het brood te geven. Het is een lekker en luchtig volkorenbrood met een licht moutachtige smaak en een bruine kruimkleur. 

All-in bakmix koolhydraat armer

Koolhydraat armer brood

Voor degene onder ons die wat minder koolhydraten willen binnen krijgen is er de koolhydraat armer broodmix. Deze mix bevat soja en bruin lijnzaad en is rijk aan plantaardige vezels. Het brood heeft naast een moutachtige smaak, ook een lichte sojasmaak en heeft een licht bruine kruimkleur. 

All-in bakmixen sfeerbeeld

Tip

Voeg een zakje met zaden en pitten toe aan de bakmix. Zo maakt de thuisbakker het brood helemaal af! 


All-in bakmix pompoen

Pompoenbrood

Een heerlijk meergranen pompoenbrood met een licht moutachtige karamel smaak en een beige kruimkleur. Deze bakmix is rijk aan vitaminen! 

All-in bakmix meergranen robuust

Donker Robuust

Een smaakvol, luchtig meergranenbrood met een zeer donkere kruimkleur. Het brood heeft een heerlijke moutachtige smaak en is rijk aan vezels, zaden én granen. 

All-in bakmixen en meer!

Lijnzaad 5kg

Stolp

8037315

Sesamzaad ongepeld

Stolp

8037286

Pompoenpitten

Stolp

8036824