Baker&Baker American Sweet Bakery: zalig zoet

Een smeuïge donut, een rijkelijk gevulde muffin of verrukkelijke cookies … ze zijn niet alleen in hun thuisland populair, ook in Europa hebben ze harten (en magen) gestolen. Een tiental jaar geleden vonden ze hun weg over de oceaan via blogs en tv-series (thank you, Homer!) Wat eens een hype leek, groeide uit tot een blijver waar geen enkele bakkerijprofessional nog omheen kan. Logisch, want een trendy, Amerikaanse lekkernij verleidt echt élke klant. Onmisbaar in je assortiment dus, want tevreden klanten, die komen terug. Keer op keer. Lekker voor hen én goed voor je omzet. De American Sweet Bakery van Baker&Baker biedt net wat je klanten verlangen: verwennerijen van de hoogste kwaliteit en met een onweerstaanbare smaak.

Baker&Baker, dedicated to delight

Baker&Baker is Europees leider binnen het segment bakkerijproducten. Een positie die ze verworven hebben dankzij hun ongeëvenaarde expertise in en buitengewone passie voor alles met de bakkerijsector te maken heeft. Hun motto is dan ook: ga volop voor genieten! En yes, maken ze dat even waar! Met een ruim assortiment producten en merken van de hoogste kwaliteit, speciaal afgestemd op de foodservicesector. Eén van hun troeven? American Sweet Bakery, een (bak)kunst die ze perfect in de vingers hebben.     


American Sweet Bakery: echt yummy

Het assortiment American Sweet Bakery van Baker&Baker biedt lekkers voor de échte fijnproever. Premium muffins met originele smaken zoals gezouten karamel, donuts met verrassende vullingen (wat dacht je van framboos-cheesecake?), cookies met de perfecte balans tussen ‘chewy’ en ‘crunchy’, of klassiekers zoals een smeuïge carrot cake: ze zijn allemaal bereid met eersteklas ingrediënten, zoals de allerbeste chocolade en scharreleieren. En dat proef je! Elk product heeft die heerlijk verse smaak, net alsof het net uit de oven komt. Verkrijgbaar in verschillende formaten en dus super veelzijdig. Een decadent ontbijt, een feestje met vrienden, een snelle middagsnack ‘on the go’ of gewoon wat heerlijke ‘me-time’: Baker&Baker heeft de perfecte verwennerij. Da’s genieten van aaaaaah tot zoet!

DE ZOMER VAN BAKER & BAKER

Muffin choco overkill 80gr

Baker & Baker

9117150

Muffin Oreo

Oreo

9094912

B&B donut heart

Baker & Baker

9139068

Donut gev raspberry cheesecake

Baker & Baker

9119702