Molco is een van de vertrouwde merken van Baker & Baker en is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve, verfijnde culinaire bakkerijproducten, afgestemd op de huidige trends van de Benelux-markt, de wensen en de kwaliteitseisen van de consument. Met Molco wordt ingezet op het leveren van nieuwe, innovatieve producten die inspelen op markttrends en voldoen aan de behoeften van bakkers. Molco wordt gedreven door innovatie, kwaliteit, professionaliteit en partnerschap. 


Tijdens het najaar gaat iedereen op zoek naar een gezellig samenkomen met zijn of haar naasten. Hiervoor zijn de appetijtelijke hartige hapjes van Molco niet weg te denken. Met een zeer ruim aanbod kun je jouw klanten op hun wenken bedienen. Stuk voor stuk producten met een artisanale uitstraling, rijkelijk gevarieerde vullingen en een krokant korstdeeg. 

Waarom onze petits crolines? 

Onze hartige petits crolines zijn het ideale borrelhapje om gezellig met familieleden of vrienden van elk moment te genieten. Onze crolines zijn er in diverse smaken dus er is voor ieder wat wils. Zo hebben we de klassieke smaken zoals zalm, kaas en rundvlees. Maar hebben we ook smaken die jouw klanten zullen verrassen, namelijk onze kip-curry en champignon petits crolines. 


Verder zijn onze petits crolines zeer handzaam, zijn ze ready to bake en kunnen naar eigen variatie ingezet worden. Geschikt voor elke gelegenheid! 


Onze petits crolines zijn niet meer weg te denken in de feestelijke decembermaand. Zoals op de Sinterklaasavond, met Kerstmis en tijdens oud op nieuw. Creëer hartverwarmende momenten met de heerlijke en ovenverse geur van onze afgebakken petits crolines. 


Kortom, een gegarandeerd succes voor een gezellige avond bij jouw klanten thuis!

Petit crolines van Molco

Petit croline kip kerrie

Molco

8003484

Inloggen
Inloggen
Petit crolines assorti

Molco

8003919

Inloggen
Inloggen
Petit crolines kaas

Molco

8004067

Inloggen
Inloggen
Petit crolines rundvlees

Molco

8003531

Inloggen
Inloggen