Een bewogen tijd, waarin veel van ons gevraagd wordt. Maar ook een tijd waarin creativiteit en saamhorigheid belangrijker is dan ooit te voren. We delen ideeën, stimuleren elkaar het beste te doen en helpen elkaar waar mogelijk is. Ook binnen onze branche kunnen we de handen ineen slaan; niet letterlijk natuurlijk!

 

Laat je inspireren met diverse ideeën. Onze ideeën? Nee zeker niet! We delen jouw ideeën, maar ook de ideeën van je concullega.

1)      Roomboterkoekjes – Verkoop koekjesdeeg, zodat jouw klanten zelf roomboterkoekjes kunnen bakken. Maak er samen met wat bakpapier en een recept een leuk pakketje van.

2)      Chocoladepost – Maak chocoladetabletten met een persoonlijke boodschap en/of foto, die gemakkelijk bij bijvoorbeeld opa & oma door de brievenbus kan. Dat is nog eens lekkere post!

3)      Slagroomtaart! – Creëer een pakket waarmee jouw klant zelf een overheerlijke slagroomtaart kan creëren. Het pakket; slagroom, jam, chocoladeschaafsel, biscuit en wat decoratie. Nog even het recept toevoegen en het pakket is gereed!
4)      Doe-het-zelf-chocoladebox – Dé chocoladebox om de chocolatier van de toekomst te inspireren. Een box waarin alle producten zitten voor het maken van chocoladekunstwerken; van smeltchocolade en decoraties tot lollystokjes, vetvrijpapier en een spuitzak.
5)      Afbakbrood – Het weekend staat voor de deur en dan zijn afbakbroodjes populair. Verpak ongebakken broodjes en laat je klanten ze zelf vers afbakken.
6)      Eetbaar geschenk – Een lekkere wenspeperkoek met een persoonlijke tekst en/of foto bezorgd door jou. Leuke verrassing van jouw klanten, voor hun geliefde.
7)      Krentenbolletjes – Zelf krentenbollen maken, wie wil dat nou niet. Een doe het zelf pakket voor krentenbollen, inclusief recept.

  

Bovengenoemde ideeën zijn mede mogelijk gemaakt door jou! Heb je nog leuke ideeën om andere bakkers mee te inspireren? Deel ze dan met ons; marketing@beko-groothandel.nl. Wij zullen ze toevoegen aan de lijst.