Bezorg Moederdag thuis

We hobbelen zo in het voorjaar van feestmoment naar feestmoment. Heb je net je oranjefondant, chocolade kroontjes en Nederlandse vlaggetjes opgeborgen, kan je alweer de I love mama decoraties, aardbeien en hartvormige taartvormen uit de kast trekken. 


Op 10 mei is het namelijk Moederdag. Naar verwachting zullen we ook dan nog moeten dealen met de 1,5 meter samenleving. Dit betekent dat we creatief moeten omgaan met een feestdag als Moederdag. Dat juist nu een extra mooi moment is, om van afstand je moeder in het zonnetje te zetten. 


Moederdagontbijt

Ontbijt op bed

Wanneer je het over Moederdag hebt, heb je het bijna in een adem over.. inderdaad ontbijt op bed. Als bakker kan je daar kinderen en vaders natuurlijk een handje bij helpen. En hoe kan dat beter dan door het aanbieden van een ontbijt pakket? Wat daar dan in moet zitten? Daar hebben wij wel wat ideeën voor. 


Bij een ontbijt op bed hoort natuurlijk champagne, dat kan leuker! Met champagne petit fours bijvoorbeeld. Alleen nog even afwerken met een toefje slagroom en een leuke chocolade decoratie. Nu we het sprankelende item in het pakket alvast klaar hebben, gaan we door naar het onmisbare element van een Moederdag ontbijt. De Croissants , zelf gemaakt of zelf afgebakken, met een smaakvolle moestuinjam en natuurlijk hoort daar ook een flesje sap bij. Maak het af met een vers broodje uit eigen oven, het liefst belegd met kaas van de lokale kaasboer of vleeswaren van de lokale slager. Zo help je meteen je lokale collega ondernemers een handje. 


Wil je het pakket nog iets verder uitbreiden? Voeg dan nog thee toe uit de Pickwick slow tea collectie, één van de leuke Hagelswag smaken en ja ook die verse aardbeien* mogen eigenlijk niet ontbreken. Nu je toch al aan het thuisbezorgen bent kan je van Moederdag toch net zo goed een extra speciaal momentje maken voor die al die lieve mama’s bij jou in de buurt. Vind je ook niet?


*Verse aardbeien zijn verkrijgbaar vanaf week 18, maandag 27 april. Alles voor een Moederdag ontbijt

Petit four champagne 3,5cm

De Bakker

9112973

Croissant charentes vgr

Beko Huysmerk

9079042

Appel aardbeiensap bio

Marienwaerdt

9113255

Rose Berry Blues 3x25st

Pickwick Slow Tea

9103073