Chocolade; ook dit najaar een hot item!

Ook dit najaar is chocolade weer een hot item! Niet alleen de chocolatiers onder ons zien in deze periode van het jaar hun chocolade verkopen omhoog schieten, ook de bakkers hebben chocolade gevonden - en hoe? Naast chocoladeletters en kerstkransjes vliegen ook de bonbons, chocoladerepen en truffels over de toonbank. Voor ieder wat wils, voor alle klanten is er iets. Wat wordt jouw chocolade assortiment voor dit najaar en ga je het zelf maken of toch inkopen?

Chocolade maak je zelf

Als chocolatier kan je natuurlijk niet wachten tot het najaar aanbreekt. Je verheugt je op het opspuiten van de mooiste chocoladeletters, kan weer helemaal uitpakken met chocolade patisserie en hebt al een aantal vernieuwde bonbonsmaken op de plank liggen.


Mocht je toch nog wat smaakinspiratie nodig hebben; wij van Beko Groothandel hebben ook nog wel een aantal watertandend lekkere ideeën. Wat dacht je van een bonbon met amandelpraline en speculaaskruiden geïnspireerd op gevulde speculaas? Een appeltaart reep met gedroogde appel en rozijntjes of ga voor kruidige Midden Oosterse smaken met bijvoorbeeld mandarijn en kardemom of dadel en chai. Het zijn slechts een paar suggesties die je natuurlijk meteen weer over de schutting mag gooien. Daarentegen houden we ons natuurlijk warm aanbevolen wanneer jullie proevers nodig hebben voor jullie nieuwste chocoladesmaken.


Bezoek de pagina van Chocolade Compleet voor meer inspiratie, recepten en allerlei benodigdheden om zelf de lekkerste chocoladecreaties te maken. 


Chocolade maak je zelf met Beko Groothandel

Hoe dan ook, we hebben bij Beko Groothandel alles in huis om jouw chocolade zelf te maken. Van een smaakvolle diversiteit aan callets (ook single origin) en druppels, kruiden, boters en andere ingrediënten tot chocoladevormen en gereedschappen en prachtige verpakkingen. 

Chocoladeproducten voor dit najaar

Chai-latte melange

Polak

9120172

Inloggen
Inloggen
Bonbonvorkje rvs 3-tands

Karl Fritz

9126275

Inloggen
Inloggen
Appelstukjes gedroogd

Stolp

8036860

Inloggen
Inloggen
Hazelnoten gehakt 8-12mm

Stolp

8036745

Inloggen
Inloggen
Callets ruby

Callebaut

9090452

Inloggen
Inloggen
Melkchoc. Lactée Supérieure

Cacao Barry

9093021

Inloggen
Inloggen

Chocolade koop je in bij Beko Groothandel

Ben je wat minder thuis in de wereld van chocolade maar wil je toch een (klein) assortiment chocoladeproducten neer leggen in jouw winkel? Ook dan kan je terecht bij jouw Beko Groothandel.


In onze nieuwste shop-in-shop; 'Beko Groothandels Chocolaterie' vind je namelijk een smaakvol assortiment bonbons, repen en vrolijke kokers gevuld met heerlijke chocolaatjes.