De basis voor een goed strooigoed seizoen


Natuurlijk begint de Sint periode met een goede mix voor je speculaaskruiden. Of je deze nu kant en klaar inkoopt of zelf samenstelt. Deze kruidenmix is alles bepalend voor de smaak van je (gevulde) speculaas, kruidnoten en pepernoten.


Ook dé perfecte amandelspijs speelt een belangrijke rol in het najaar. Niet alleen voor gevuld speculaas maar ook voor in je appeltaart of je huisgemaakte gevulde koek is een goede amandelspijs onmisbaar.


Wat dacht je van de verkoop van chocolade? Deze stijgt in het najaar flink. Chocoladeletters en speciale Sint bonbons hebben hierin een groot aandeel. Chocoladeletters mogen steeds exclusiever, denk aan bijzondere kleuren, luxe noten vullingen en de mooiste decoraties.


Voor Sint bonbons hebben we dit jaar nieuw in ons Choclat® assortiment zowel massieve chocolaatjes als gevulde bonbons. Ideaal als basis, eventueel kan je deze nog aanvullen met je eigen Sint bonbon smaken.


Tot slot mogen de échte klassiekers niet ontbreken om jouw strooigoed assortiment compleet te maken. Zo kan je dit najaar niet zonder heerlijk malse marsepein voor de welbekende muizen en kikkers, een divers assortiment aan basterdsuikers voor het door sommigen zo geliefde borstplaat en dan als laatste nog dé perfecte roggebloem voor je eigen gemaakt taai taai poppen.


Wij wensen je een smaakvol & kruidig strooigoed seizoen!

Sint

Dé basis voor jouw Sint assortiment

Speculaaspiccolo rb

De Graaf Bakeries

8019425

Inloggen
Inloggen
Donkere basterdsuiker

Cosun Beet

9107955

Inloggen
Inloggen
Ruby RB1 chocolade callets

Callebaut

9094015

Inloggen
Inloggen
GK-07 Letterdoos rood goud

Beko Verpakkingen

9040818

Inloggen
Inloggen
Sinterklaas deco assorti

Mona Lisa

9131269

Inloggen
Inloggen
Marsepein 1:3 wm

Steensma

9039809

Inloggen
Inloggen
Chocoladevorm alfabet 200 gr

Chocolate World

9133205

Inloggen
Inloggen
Speculaaskruiden

Polak

8033058

Inloggen
Inloggen