Koffie. We kennen het in veel varianten, vormen en smaken. De een drinkt graag een ouderwets bakkie gezet van gemalen koffie, terwijl de ander de voorkeur uitspreekt voor koffiecups. En ja, dan drinkt de een zwarte koffie of een espresso en de ander een variatie met melk, zoals een cappuccino. De keuze is reuze... 


Soms is er misschien te veel keuze en weet je als ondernemer niet welke keuze goed is. Want welke machine past bij jouw organisatie? Welke koffie moet je kiezen? Misschien nog wel het belangrijkst van alles; hoe weet je of een koffiecorner rendabel is?

 

Wij begrijpen maar al te goed dat het een lastige keuze is. Daarom hebben wij ons assortiment verbreed en komen we met een mooie actie. Want twijfel jij al enige tijd over het aanschaffen van een koffiemachine? En wil je het wel proberen, maar vind je de gok nog te groot? Lees dan snel verder. 

Je kent het merk misschien wel; L’or! Een bekend merk van onze partner Jacobs Douwe Egberts. Een compacte machine, waarmee je in een handomdraai een heerlijk bakkie op tafel tovert.

Deze compacte machine is (tijdelijk) bij ons verkrijgbaar. Hiermee kun jij de eerste stap zetten richting die koffiecorner. En loopt het goed? Dan kijken wij graag met je mee voor een wat uitgebreidere machine. Maar dat is voor later!


Bestel nu een L’or lucento pro koffiemachine én 200 L’or koffiecups voor maar €129,-

 

Maar er is meer. Bestel je de L’or lucento pro koffiemachine én 200 L’or koffiecups én het direct koffie pakket*, betaal je nu maar €250,-.

En als kers op de taart krijg je er van ons een gratis L’or cup dispenser bij!

 

*Direct koffie pakket bestaande uit koffieroomcups, suikersticks, houten roerstaafjes en koffiebekers. 


Meer informatie? 

Ben je geïnteresseerd in onze L'Or koffiemachine actie? Of heb je vragen over het starten met een koffiecorner? Neem dan contact met ons op. Klik op onderstaande button en mail ons!