FIBRE MAX, DE MIX WAAR IEDEREEN VAN IN BEWEGING KOMT

Consumenten kiezen steeds vaker voor een gezonde levensstijl: voedzame natuurlijke voeding zonder toevoegingen in combinatie met regelmatig bewegen. Dossche Mills ontwikkelde Artipan Fibre Max om aan deze behoefte te voldoen: de clean label meergranenmengeling waar iedereen van in beweging komt! Na een succesvolle lancering op Broodway in België, is het product ook beschikbaar in Nederland en Frankrijk.  

Clean label meergranenmengeling

Artipan Fibre Max is een vezelrijke meergranenmengeling, boordevol eiwitten en omega 3-vetzuren. Er zitten ook inulinevezels in. Deze bevorderen de werking van ons verteringssysteem, hebben een positieve invloed op ons immuunsysteem en zorgen voor minder schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Daarnaast is Fibre Max rijk gevuld met zonnebloempitten, bruin lijnzaad, geroosterde sojagranules en maïs. Deze mengeling is clean label: ze bevat met uitzondering van vitamine C geen E-nummers en heeft een eenvoudige declaratie. Het is een Artipan mix: er hoeft geen broodverbetermiddel toegevoegd te worden. Jij als artisanale bakker, kan er onmiddellijk mee aan de slag! Met Fibre Max maak je aan de hand van onze recepten een rijk gevuld broodje dat clean label is! 

Opvallend verkoopondersteunend materiaal

Naar aanleiding van de lancering van Artipan Fibre Max, biedt Dossche Mills jou verkoopondersteunend materiaal aan voor in en om je winkel. Een praktische receptenbundel, ontwikkeld door de baktechnische adviseurs van Dossche Mills, om je op weg te helpen. Met het bloemsjabloon zet je het brood meer in de kijker op het schap. Met behulp van de wobbler kondig je deze nieuwe variant aan. Op de aangeboden vloerstickers staan stretch- en sportoefeningen. Zo stretchen jouw klanten even hun spieren terwijl ze wachten in jouw bakkerij en bouwen ze thuis hun conditie verder op. 

Meer informatie

Bij aankoop van 100 kg Artipan Fibre Max brengt de accountmanager van Dossche Mills het verkoopondersteunend materiaal ter plaatse. Wil je meer weten over Artipan Fibre Max en de actievoorwaarden? Neem dan contact op met jouw Dossche Mills accountmanager.