Fuze Tea - Ontdek ijsthee zoals je nog nooit hebt geproefd!

Dankzij de onverwachte smaak van echte thee-bladeren, fruit en kruiden-extracten, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf.


Fuze Tea is een ijsthee met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Het ijsthee merk is sinds 2018 in Nederland verkrijgbaar. Elke smaakvariant is gebaseerd op natuurlijke smaken van thee, fruitsap en kruidenextracten. 

Alle smaakvarianten van Fuze Tea zijn caloriearm, gezoet met een combinatie van stevia-extract en bietsuiker en gemaakt van duurzaam ingekochte thee. 


We zijn er trots op dat op alle Fuze Tea-verpakkingen het Rainforest Alliance Certified™-logo staat. Dit betekent in het kort dat er op de verpakking een symbool - de groene kikker - staat die voor herkenbaarheid zorgt. Tevens bestaan de PET-flessen van Fuze Tea uit 100% gerecycled plastic (rPET) en is het dus niet meer noodzakelijk om nieuw plastic te produceren. 




Kies de smaak die bij je past

Uitleggen hoe bijzonder Fuze Tea is, heeft eigenlijk geen zin. Je moet het zelf ervaren. Fuze Tea is verkrijgbaar in meerdere heerlijke smaken en in 4 varianten bij Beko Groothandel:

- Fuze Tea - Black Tea Peach Hibiscus

- Fuze Tea - Green Tea

- Fuze Tea - Black Tea Sparkling

- Fuze Tea - Green Tea Mango Chamomile


Wat maakt Fuze Tea zo bijzonder?

Fuze Tea is ijsthee zoals je die je nooit hebt geproefd. Dat komt door de combinatie van bijzondere en onverwachte smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van echte getrokken thee, perziksap en hibiscus aroma? Ook fijn: het is caloriearm. En tot slot is het gemaakt van duurzaam geteelde thee én is de verpakking zoals benoemd 100% recyclebaar.


Ontdek het zelf en pak je rustmoment. Of zoals Fuze Tea het zegt: ‘Serve yourself a little me-time.’ Laat je ons even weten wat je ervan vindt?


Fuze Tea

IJsthee lemon sparkling 40cl

Fuze Tea

9144342

Inloggen
Inloggen