Halloween treats

Halloween is in Nederland inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste feesten. Trick-or-Treat waarbij kinderen verkleed langs de deuren gaan om snoep op te halen, wordt in bijna iedere stad of dorp georganiseerd, huizen en winkels worden versierd en pretparken hebben speciale Halloween Frightnights.


Als bakker kunt u meegroeien met de populariteit van Halloween en uw omzet verhogen door in de hele maand oktober aandacht te geven aan dit van origine Amerikaanse griezelfeest. 


Met onze Amerikaanse roots en als marktleider in Amerikaanse banketmixen hebben wij ook dit jaar weer een aantal gruwelijk lekkere Halloween recepten ontwikkeld.  


Halloween donuts en cupcakes

Griezelig lekker, van donuts tot pompoengebak


Verras uw klanten en leg de vitrine vol met Frankenstein cookies, spider muffins, darkly donuts, pumpkin pie en pompoengebakjes. 


Met de compleetmixen van Dawn Foods en onze beste ingrediënten maakt u eenvoudig en snel deze lekkere Halloween ‘treats’.


De donuts kunt u bij ons kant en klaar (bevroren) kopen. U hoeft ze alleen te ontdooien en af te werken. De decoratie suikeroogjes krijgt u van ons cadeau!


Halloween promotiepakket


Bij aankoop van 4 zakken Amerikaanse mix en 1 emmer Delicream Pompoen vulling ontvangt u een gratis en uniek promotiepakket met daarin:


- een Halloween stoepbordposter (84 x 60 cm),

- life size fotostandaard (120 x 75 cm) ,

- 144 plastic spinnenringen en,

- 3 buisjes suiker decoratie-oogjes.


Halloween kartonnen winkelbord

Life size Halloween fotostandaard en stoepbordposter

Met de grote en opvallende stoepbordposter zult u al van verre de aandacht van het winkelend publiek trekken. De poster met de tekst  ‘Maak binnen je eigen Halloween foto’ is bedoeld om klanten te verleiden naar binnen te komen.



Voor in de winkel hebben we een life size fotostandaard ontwikkeld. Kinderen kunnen hier achter gaan staan en hun hoofd door de opening steken. Zo kunnen leuke foto’s gemaakt worden die met familie & vrienden of op social media gedeeld kunnen worden.



Hoe leuk is het niet om hier dan meteen een actie of wedstrijd aan te koppelen? Wat te denken van een leuke Halloween fototaart met je eigen foto.


Halloween give aways voor kinderen

De spinnenringen blijven leuk! Leg een spin op een vlaai of muffin, of gebruik als decoratie in uw vitrine. Daarmee creëer je meteen een Halloween effect. En na aankoop kunnen kinderen zich er nog lang mee vermaken.  


Halloween taart

Halloween receptinspiratie vind je hier. Kijk voor het Halloween promotiepakket op onze website of vraag uw verkoopvertegenwoordiger.


Happy Halloween!