Hollands Glorie

Oud Hollands met een twist. Verras uw klanten met traditionele najaars lekkernij in een nieuw jasje. Wat dacht u van taai taai koek, waarin het beste van taai taai en boterkoek samenkomen.

Boterkoek


Een luchtige kruimelstructuur met fantastische smaak. Maar ook de speculaas moppen zullen u verblijden. De perfecte verhouding tussen koek en vulling geven een heerlijke smaakbeleving. Als topper hebben we voor u een prachtige traditionele kaneel kerstcake ontwikkeld. Een blikvanger met een smaak waar uw klanten meer van willen.


Vier het seizoen met Dawn

Het najaar geven we warmte met de vertrouwde smaken van speculaas, taai taai, anijs, kaneel en pepernoten.  We hebben veel nieuwe inspiratierecepten voor u ontwikkeld, zodat u met de hoogstaande ingrediënten van Dawn meerdere producten voor het najaar kunt maken. 


Het hele jaar kerst!

Geef glans aan kerst met onze traditionele kaneel kerstcake. Een verrassend lekkere smaak, luchtig en fris, in combinatie met heerlijke Dawn Chocolade Glacage

Onze Kaneel kerstcake op basis van authentiek recept kan gewoon het hele jaar door…….


Dank u Sinterklaasje…..

Natuurlijk spelen we ook in op Sinterklaas, de leukste feestdag van het seizoen. We hebben volop inspiratie en mooie recepten:

Anijskoekjes

Speculaas moppen

Gevuld speculaas

Pepernoten

Speculaasbrokken

Taai Taai koek

Speculaasjes

Taai taaitjes

Spelt eierkoeken


Bekijk hier alle recepten

Kerstcake Dawn
Strooigoed van speculaas tot taai taai met Dawn