Lanceer binnen 48 uur gratis jouw eigen webshop

Wanneer de wereld en alles zoals je dat gewend bent om te doen 360 graden draait, vraagt dat om nogal wat creativiteit en flexibiliteit. Ook de behoeftes van je klanten veranderen ineens drastisch. Meer mensen geven de voorkeur aan online bestellen en betalen. Om het vervolgens af te halen of thuisbezorgd te krijgen. Daar wil jij als bakker, patissier, chocolatier of ijsbereider natuurlijk graag op inspelen. 


Maar hoe doe je dat snel en gemakkelijk, terwijl je momenteel nog niet over een webshop beschikt? Om ervoor te zorgen dat jij je klanten ook online kan bedienen is Bakeronline in het leven geroepen. Met Bakeronline maak je snel, gemakkelijk en gratis je eigen webshop. Zo kunnen jouw klanten ook nu van hun favoriete producten uit jouw winkel genieten. 


Wat biedt Bakeronline?

- Gepersonaliseerde webshop met een assortiment van max. 20 producten;

- Online betalingen via iDEAL;

- Gepersonaliseerde communicatiematerialen voor in jouw winkel. 


Wat moet je doen?

- Meld je aan bij Bakeronline;

- Stuur een lijst met jouw producten en prijzen.


Aan de hand van de productenlijst creëert Bakeronline jouw eigen webshop welke een overzicht geeft van jouw 20 populairste producten; met productomschrijvingen, allergenen-informatie, (indien gewenst) foto’s én online betaalfunctie iDEAL.


Je klant kan zelf het moment kiezen waarop hij de bestelling ophaalt. Zo voorkom je lange rijen. Daarnaast helpt online betalen jou bij het handhaven van de hygiënemaatregelen. Ben je benieuwd hoe zo’n webshop eruit kan zien? Bekijk hier een voorbeeld


Dit zijn de voorwaarden 

- Jouw GRATIS webshop blijft in ieder geval tot 31 mei online staan, en eventueel langer als de coronacrisis langer duurt; 

- Het gebruik ervan is volledig GRATIS en zonder enige verplichting achteraf;

- Je betaalt wel zelf de iDEAL transactiekosten à € 0,20 per transactie. 


Direct jouw webshop openen?

Als jij je webshop binnen 48 uur wilt lanceren stuur dan een mail naar Bakeronline. Er wordt dan contact met je opgenomen om je webshop zo snel mogelijk online te zetten. 


Bakeronline is onderdeel van Puratos.

Binnen 48 uur je webshop online