Lekker naar school met Jofel brood

Vorig jaar lanceerde Dossche Mills (voorheen Meneba) in samenwerking met Beko Groothandel Jofel brood. Een jaarlijks terugkerende actie met de focus op het nieuwe schooljaar. Na al het lekkers van de zomer is het weer tijd voor gezond eten. Naast een voedzame start van de dag, is goed lunchen ook belangrijk en daar past Jofel brood uitstekend bij! Brood is een onderdeel van de welbekende Schijf van Vijf en is een belangrijke bron van de dagelijks benodigde hoeveelheid vitamines en mineralen. Samen zorgen we ervoor dat kinderen weer voldoende energie hebben om zowel op school als in de sportclub goed te presteren. Da’s Jofel toch? 

Jofel blog ingrediënten

Wat is Jofel brood?

Na de vele positieve reacties vorig jaar is besloten om het succesrecept van Jofel broodmix hetzelfde te laten. Jofel brood is een smaakvol bruin meergranenbrood* gemaakt van tarwebloem, tarwezemelen en extra tarwekiemen, geëxtrudeerde maisbolletjes, havervlokken, rijstvlokken en roggebloem. Om het brood extra 'bite' en smaak te geven is er een kleine hoeveelheid lijnzaad en zonnebloempitten aan toegevoegd. Het Jofel brood is lekker én voor alle leeftijden!


*Beschrijving voldoet aan de nieuwe het Warenwetbesluit Meel en Brood dat per 1 juli in gaat. 

Goed eten mag beloond worden!

Jofel brood draagt bij aan de goede start van de dag. En wie goed eet mag beloond worden! Nieuw is dit jaar de Jofel kleurplaat, hiermee kunnen de kids zelf aan de slag met Jofel. Kleur 'm in en gebruik 'm als placemat aan de eettafel. Geef de kleurplaat weg bij aankoop van een Jofel brood of organiseer een leuke winactie voor de jongste klanten.


De boterham komt tot leven…

Jofel komt tot leven in de vernieuwde animatie. Net zoals vorig jaar wordt er ook dit jaar weer gebruik gemaakt van een leuke animatie. Gebruik deze voor je narrowcasting of deel ‘m via je socials. Laat je klanten kennis maken met de vrolijke Jofel. Dit jaar vind je in het promotiepakket ook een Jofel USB stick. Hierop staan de digitale afbeeldingen en de animatie, zo kun je nog gemakkelijker de content delen op Facebook en Instagram. Daarnaast vind je ook digitaal de kleurplaat en de advertentie. Kortom: alles wat je naast het promotiepakket zoekt staat op de Jofel USB stick.

Jofel blog kleurplaat
Jofel blog poster

Promotiepakket Jofel brood 2020

Bij aankoop van 4 balen Jofel broodmix ontvang je een promotiepakket gratis.


• Poster A1/ 70*100 cm het vertrouwde item om de actie te communiceren via het stoepbord of in de etalage. Achterop de poster staat een snijlijn zodat je wanneer de poster te groot is deze kunt verkleinen.

• Poster A2 met dezelfde boodschap als de poster A1.

• Poster A4 met dezelfde boodschap als de poster A1.

• Receptenkaart met het recept van Jofel brood voor in de bakkerij.

• Toonbank tentkaart in lijn met de posters. Leuk voor op de toonbank.

• 100 kleurplaten voor de kinderen om in te kleuren en bijvoorbeeld te gebruiken als placemat.

• 1 USB stick met daarop digitaal alle bestanden, inclusief de kleurplaat en de leuke promo-animatie om af te spelen in de winkel.