Een typisch zoete snack uit Nederland? Dan praten we uiteraard over de tompouce. Deze klassieker kennen we allemaal. Een knapperige onderkant, een smeuïge binnenkant en een ‘dakje’ met zoete fondant. Dat zorgt voor watertanden, maar ook voor plakkerige vingers..

 

Ondanks dat de tompouce echt verleidelijk lekker is, is het eten van een tompouce altijd een uitdaging. Want hoe eet je hem nou eigenlijk? Sommigen kiezen ervoor om hem in zijn volledigheid op te eten en dat is zeker knoeien geblazen. Anderen halen hem uit elkaar en eten hem in delen op. 

Maar wat nou als er een oplossing is voor deze eetuitdaging? Pruvé introduceert namelijk de tompoucerol. De traditionele tompouce, maar dan in een rolletje. De smaakbeleving blijft, maar de vorm is anders. En door deze vorm is hij gemakkelijker te eten.

 

De tompoucerol is als het ware een bladerdeegrolletje. Dit rolletje vul je eenvoudig met gele room of Zwitserse room. Decoreer het rolletje met bijvoorbeeld oranje fondant; leuk voor Koningsdag, en wellicht een toefje slagroom. Een leuke variant op een klassieker.

 


Zie jij de tompoucerol wel zitten? 
Pruvé denkt graag met je mee over een passende introductie in jouw winkel. Vraag jouw contactpersoon bij Pruvé voor meer informatie of klik op de button hieronder en mail de collega's bij Pruvé.