Beste relatie, 


De Beko-bedrijven krijgen op dit moment veel vragen omtrent het coronavirus en over de maatregelen die wij nemen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Via deze extra nieuwsbrief willen wij je graag op de hoogte brengen van de preventieve maatregelen die worden genomen. 


Als uitgangspunt zullen wij de richtlijnen van het RIVM hanteren. 


Beko Groothandel en Beko Verpakkingen bezorgen producten niet meer tot in de bakkerij  

In verband met het coronavirus (Covid-19) dat zich in een razend tempo verspreid is er vanmorgen door de Beko-bedrijven een risicoafweging gemaakt; we hebben het besluit genomen om vanaf maandag 16 maart de bestellingen bij klanten tot de deur te bezorgen. Daarnaast zal de chauffeur de bonnen zelf digitaal aftekenen, zodat de handheld niet van hand tot hand gaat. De chauffeur zal een foto maken van de levering. Uiteraard heeft dit geen gevolgen voor het retour nemen van de emballage. Deze kan op hetzelfde moment aan de chauffeur worden meegegeven. Een uitzondering zijn sleutelklanten, hiervoor verandert niets aangezien er geen andere personen aanwezig zijn tijdens de levering.


De veiligheid van onze klanten en medewerkers, staat op nummer één. Wij vermijden met bezorgen tot de deur fysiek contact met de klant. De nul contact functie blijft tot nader orde van kracht. Bij vragen kun je onze accountmanagers raadplegen.


Onze chauffeurs zijn goed geïnstrueerd en desinfecteren zichzelf na ieder contactmoment bij de klant om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen bij het afleggen van de route.


Beko Inspiratie Centrum tijdelijk gesloten

Zowel intern als extern worden er maatregelen genomen met als doel het risico op besmetting tot een minimum te beperken. We hebben eveneens besloten om evenementen af te gelasten die gepland stonden in het Beko Inspiratie Centrum, te Utrecht. Behalve bedrijf kritische afspraken zijn de Beko-bedrijven komende tijd voor bezoekers gesloten.


Bezoek Beko accountmanagers 

Onze accountmanagers zullen voorlopig geen bezoek meer aan relaties brengen maar zijn wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.


Wij danken je voor het begrip en de medewerking. Wij zullen je de komende tijd via nieuwsbrieven, onze binnendienst of via onze accountmanager op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen.