Waan jezelf in een Franse bakkerij met de producten van Monpain. Zo heerlijk en kwalitatief hoogwaardig. Met de uiterste zorgvuldigheid wordt het deeg van de Monpain producten gemaakt, waardoor alleen maar topproducten uit de oven komen. De structuur, de smaak en de bite zijn onovertroffen. Met Monpain haal je gegarandeerd kwaliteit in huis.


De broden van Monpain: niet te evenaren

Met een unieke receptuur van vloeibaar roggedesem en gedroogde tarwedesem van een ambachtelijke Franse producent, worden de broden gebakken tot perfectie. Je proeft de natuurlijke desemsmaak subtiel op de voorgrond. Broden van Monpain worden op een hypermoderne lijn gebakken en zorgen met de nieuwe recepturen voor een rustiek en authentiek eindresultaat. Met een langere voorrijs ontstaat een mooie, luchtige kruim en een semi-open structuur van het brood. De broden worden met respect voor lange rusttijden gebakken in een steenoven, wat resulteert in een krokantere korst.Ook van Monpain: Chocolade- en Koffiebroodjes

Door de uitmuntende smaakbeleving zijn deze chocolade- en koffiebroodjes nu al legendarisch! Broodjes om verliefd op te worden.

Het deeg van de broodjes heeft dezelfde receptuur als de zeer succesvolle Beko Huysmerk® Franse roombotercroissants. Maar het echte geheim van deze lekkere broodjes is de lange rusttijd waardoor een perfecte gelaagdheid van het deeg ontstaat. De vele laagjes dragen bij aan de luchtigheid van de broodjes. De vulling van de chocoladebroodjes is van echte kwaliteitschocolade. En de vulling van de koffiebroodjes bestaat uit gewelde rozijnen en huisgemaakte banketbakkersroom. De chocolade- en koffiebroodjes zijn verder vrij van kunstmatige toevoegingen.