Puratos introduceert

Smoobees; zachte fruitparels een echte vegan verrijking voor al uw cakeproducten

Wist u dat smaak de allerbelangrijkste reden is waarom uw klanten bij u kopen? En dat textuur inmiddels onlosmakelijk verbonden is met smaak? Naast smaak en textuur is versheid een belangrijke drijfveer bij het aankopen van een product. En voor de jongere generaties moet het product een “Instagrammable” uiterlijk  hebben. Ze delen steeds meer online over wat ze eten. Ook blijkt dat ruim 1 op de 3 consumenten denkt dat veganistische voeding een positief effect heeft op onze aarde. En denkt ook 1 op de 5 consumenten dat het goed is voor de eigen gezondheid


Bovenstaande leren we vanuit Taste Tomorrow, het grootste internationale consumententrendonderzoek van Puratos waar wereldwijd maar liefst meer dan 17.000 consumenten hun medewerking aan hebben verleend. Dat is de reden dat wij zijn gekomen met SMOOBEES. Dit concept voldoet aan alle bovenstaande criteria en meer….. Een uniek concept omdat wij altijd opzoek zijn naar vernieuwende en inspirerende producten die een toevoeging zijn voor uw assortiment. 

Wat zijn Smoobees?

SMOOBEES zijn kleine plantaardige, zachte fruitparels waarmee u eenvoudig uw banketproducten verrijkt. Door Smoobees toe te voegen aan uw cake- of muffinbeslag, uw bavaroises of te gebruiken als decoratie, geeft u deze producten extra smaak, textuur en een extra aantrekkelijk uiterlijk. Je kan de meest leuke en aparte combinaties maken en daarmee makkelijk iets unieks creëren. Wij zeggen niet voor niks: speel – bak – en geniet! 


Ook ideaal te gebruiken bijvoorbeeld in combinatie met vegan cakemix; Tegral Satin Cream Cake plantbased om zo een speelse, heerlijke vegan cake te maken met een verrassende textuur. Ideaal voor de doelgroep die de voorkeur geeft aan een plantaardig alternatief. Bovendien bevatten de Smoobees Blueberry maar liefst 30% echt fruit! Mocht je opzoek zijn naar inspirerende recepten om met Smoobees aan de slag te gaan, neem dan contact met ons op. SMOOBEES zijn verkrijgbaar in de smaken Lemon, Blueberry en vanaf september 2021 ook in Caramel. 

Dus waarom gaan voor Smoobees?

- Speelt in op de hedendaagse trends

- Je kan er eindeloos mee spelen qua verschillende recepturen

- Eenvoudig te doseren, ook met Unidos-doseerapparaat  

- Het is een plantaardig product

- Het is nieuw en onderscheidend 

Voor meer informatie kan u contact opnemen met uw accountmanager of ons mailen via klantenservice@puratos.com.