We vieren deze zomer veelal vakantie in eigen land. De BBQ wordt extra vaak opgestookt, extra reden voor jou als bakker om je BBQ assortiment goed voor elkaar te hebben. Wat ons betreft zijn dit de favorieten. 

Zonder stokbrood geen BBQ

De basis van een geslaagde BBQ is een krakend vers stokbrood. Er gaat er tijdens zo’n zomeravond zo een halve per persoon doorheen. Belangrijk dus om daar genoeg van op voorraad te hebben deze zomer. Een ideale aanvulling hierop is het Thuisbakbrood , jij kneed het, vormt het en bakt het net niet helemaal af zo dat je klant het stokbrood thuis nog even in de oven kan leggen. 


Kruidenboter

Natuurlijk op je stokbrood moet een flinke laag kruidenboter. Misschien niet iets wat je als bakker standaard in je assortiment hebt, maar wel leuk voor de bij verkoop. Haal een flinke homp boter bij de lokale boer, meng deze met kruidenboterkruiden en verpak hem in een mooi stukje papier. 


Ga voor variatie met focaccia

Naast stokbrood een heerlijk alternatief dat perfect past bij een zomerse BBQ. Wat betreft vulling kan je ook helemaal los met bijvoorbeeld rozemarijn, olijven of zongedroogde tomaten. Meer smaakvariaties en recepten vind je in onze focaccia receptenbundel.


Voor de echte fijnproevers; pizza

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een BBQ, maar pizza is wel extra lekker geroosterd op de BBQ. Een pizzapunt snackt ook nog eens heerlijk weg met een biertje in de hand. Receptinspiratie nodig? Check dan eens dit heerlijke recept


Daar hoort natuurlijk een ijsje bij

Lekker fris en niet te zwaar. Sorbetijs is een perfect dessert na een zware maaltijd zoals BBQ. Lekker licht verteerbaar en er is altijd nog wel een plekje voor toch?


Zomer = BBQ

Focaccia bloem Italiaanse

Molino Dallagiovanna

9065556

Rustiek stokbrood bruin

Beko Huysmerk

9086437

Kruidenboterkruiden

Polak

9046056

BBQ