Ben jij al helemaal klaar voor Moederdag? Nu de feestdagen zo lekker achter elkaar doorgaan is het snel schakelen van oranjegebak naar het uitstallen van de liefdevolle Moederdag pakketjes, chocolades en heerlijke gebakjes. Mocht je nog wat inspiratie nodig hebben, wij hebben onze 7 favoriete Moederdag items op een rijtje gezet. 


1. Verse aardbeien

De zomerkoninkjes zijn sinds deze week weer verkrijgbaar bij Beko Groothandel. Aardbeien zijn perfect voor jouw Moederdag gebak of in bijvoorbeeld de ‘ Met jou wil ik wel een beschuitje eten! ’ box. 


2. Hartvorm slof

De hartvorm slof is ideaal als basis voor jouw Moederdag signatuur, bijvoorbeeld met de hierboven genoemde zomerkoninkjes. Een perfecte combinatie wat ons betreft.


3. Chocolade decoratie 

Wanneer je die prachtige hartvormige vlaai met aardbeien of ander watertandend lekker Moederdag gebak hebt gemaakt, moet daar natuurlijk een chocolade decoratie op. Bijvoorbeeld een hartje met mama of ik hou van jou


4. Bonbons Choclat

Dat vrouwen van chocolade houden is geen nieuws. Niet voor niks dat Choclat een Moederdag box heeft ontwikkeld met de lekkerste bonbons. Ideaal, want ze kunnen ook nog zo de winkel in!


5. Aardbeien bombe

Een aardbeien bombe is een plaatje om te zien en leent zich perfect om met Moederdag de show te stelen. Zelf gemaakt of (bijna) kant en klaar hebben we ze ook voor je. Hoef je ze alleen nog in de gelei te dopen en er een mooie garnering op te doen. 


6. Melk chocolade

Of je nu chocolatier bent of bakker of patissier. Bij Moederdag hoort chocolade, en ja wij gaan dan voor melk chocolade. Maak er een leuke hartvorm mee met I love mama erop, of giet ‘m in een pump, handtasvorm of.. Je snapt het idee.


7. Vensterdoos liefde

Wanneer je al dat lekkers hebt gemaakt moet er natuurlijk ook nog een mooie doos omheen. En wat pas nu beter dan een vensterdoos boordevol hartjes?


We wensen je een succesvolle Moederdag! Ben je op zoek naar meer inspiratie? Die vind je Moederdag