De gevulde koek is zo populair dat het eigenlijk geen introductie nodig heeft. Want zeg nou zelf; wie kent het niet? Voor de volledigheid nemen we je toch graag mee in de wereld van de gevulde koek.

 

Een gevulde koek is rond, heeft een diameter van ongeveer 10 cm en staat bekend om haar amandelspijsvulling én amandeltje als decoratie. De naam gevulde koek spreekt dan ook voor zich. Maar desondanks is dit niet voor iedere regio in Nederland hetzelfde. We horen namelijk ook wel eens een andere benaming, zoals Vulkoek, gevuld heertje of gevulde herenkoek.

 

Geef het beestje een naam. Of in dit geval het koekje. Één ding is zeker; de gevulde koek is een heerlijke luxe traktatie. Veelal wordt het genuttigd in combinatie met een kopje koffie, gekocht bij bijvoorbeeld de kiosk op het station of bij een tankstation.

 

Ook bij de warme bakker is een gevulde koek een populair product. En dat brengt ons tot de volgende introductie. Vanaf heden hebben wij namelijk een nieuwe gevulde koek in ons assortiment, onder ons bekende Beko merk; Beko Huysmerk. Een overheerlijke roomboter gevulde koek met een zeer rijke vulling en een lekker krokante bodem. Die lekker krokante bodem wordt gecreëerd door een extra bakmoment. Want voor de gevulde koek ‘ready to bake’ is en dus voorzien is van een amandelspijsvulling en koekdeksel, wordt de bodem op zichzelf voorgebakken. Dat klink toch heerlijk?


Beko banketbakkers gevulde koek 

smaakvol, krokant en vanaf heden verkrijgbaar bij Beko Groothandel. Bestel onze nieuwste gevulde koeken hier. 


BEKO BANKETBAKKER GEVULDE KOEK

Banketbakkers gevulde koek

Beko Huysmerk

9127251