Pak je voordeel bij de Beko Digitale Najaarsdagen!

Maandag 20 september is het zo ver, dan gaan de Beko Digitale Najaarsdagen van start! Twee weken lang online inkoopvoordeel en inspiratie.


Dé online beurs voor bakker, patissiers, chocolatiers en ijsbereiders

De Beko Digitale Najaarsdagen zijn voor jou als klant het moment om je producten voor Halloween, Sinterklaas of Kerst in te kopen, met korting! Van 20 september tot en met 3 oktober kun je de producten bestellen die je tot met het einde van het jaar nodig hebt. Nieuw dit jaar zijn de 'dagacties' waarbij de korting slechts één dag geldt, die mag je dus niet missen! Verder is de beurs de ideale gelegenheid om inspiratie op te doen voor nieuwe producten of technieken. Professionals uit het vak delen hun kennis door middel van verschillende demo's. Neem een kijkje op de beurspagina van jouw vertrouwde leverancier, of juist bij een leverancier die nieuw voor je is. Laat je inspireren door recepten en producten die in de spotlight staan tijdens deze online beurs! 

Spelregels 

Online shoppen tijdens de Beko Digitale Najaarsdagen is een feestje! Maar er zijn wel een aantal 'spelregels' waar je rekening mee moet houden.

De prijzen zichtbaar bij de producten zijn de reguliere prijzen, de korting herken je aan de blauwe kortingstag.

De kortingen gelden alleen op orders die via de webshop en tijdens de online beurs geplaatst zijn (20 september t/m 3 oktober). 

De kortingen van de dagacties gelden enkel op orders die via de webshop op de desbetreffende dag zijn geplaatst. 

Bij sommige kortingen gelden extra voorwaarden. Deze voorwaarden lees op je op de desbetreffende beurspagina.  

Je kunt per bestelling één uitlevermoment kiezen. Wil je producten verspreid geleverd krijgen? Plaats dan per uitlevermoment een bestelling. 

Uitlevering is mogelijk tot en met 31 december 2021.

De korting wordt achteraf uiterlijk in januari 2022 door middel van een credit verrekend. 

Via onze bestelinstructies wordt uitgelegd hoe je gemakkelijk de orders kunt plaatsen tijdens de Beko Digitale Najaarsdagen. Lukt het toch niet? Neem contact op met onze collega’s van de binnendienst van jouw Beko Groothandel vestiging. Zij helpen je graag verder. 


Heel veel inkoop plezier op de Beko Digitale Najaarsdagen!