Proef de heerlijke wereld van Monpain

Smaakvol en authentiek, met een verleidelijke knipoog naar Frankrijk, ofwel de producten van ons nieuwste Beko merk ‘Monpain’. Producten van een hoogwaardige kwaliteit met zorgvuldig gekozen ingrediënten. Succes ingebakken!


De lekkerste viennoiserie

Door de uitmuntende smaakbeleving zijn deze chocolade- en koffiebroodjes nu al legendarisch! Broodjes om verliefd op te worden. Het deeg van de broodjes heeft dezelfde receptuur als de zeer succesvolle Beko Huysmerk® Franse roombotercroissants. Maar het echte geheim van deze lekkere broodjes is de lange rusttijd waardoor een perfecte bladering van het deeg ontstaat. De vele laagjes dragen bij aan de luchtigheid van de broodjes. De vulling van de chocoladebroodjes is van echte kwaliteitschocolade. En de vulling van de koffiebroodjes bestaat uit gewelde rozijnen en huisgemaakte banketbakkersroom. De chocolade- en koffiebroodjes zijn verder vrij van kunstmatige toevoegingen.


Ook van Monpain: niet zomaar brood!

Naast de lekkerste viennoiserie heeft Monpain ook een aantal heerlijke stokbroden in het assortiment. Met een unieke receptuur van vloeibaar roggedesem en gedroogde tarwedesem van een ambachtelijke Franse producent, worden de broden gebakken tot perfectie. Door de langere voorrijs ontstaat een mooie, luchtige kruim en een semi-open structuur van het brood en een krokante korst.