Veelzijdig

Het wordt ook wel ’s werelds beste en meest veelzijdige bakvorm genoemd, want de bakeigenschappen zijn uitstekend en de mogelijkheden oneindig. Flexipan is bestand tegen extreem lage (-40 ˚C) en extreem hoge (+280 ˚C) temperaturen. Bovendien hoef je de vorm niet in te vetten en kun je elke mat maar liefst 3.000 keer gebruiken.



Ruim assortiment

Flexipan is er in verschillende vormen en maten. Je kunt er mooie patisserie en desserts mee maken of interieurs die je later verwerkt in je gebak. Bijvoorbeeld een bol gebakje gemaakt van mousse met in het centrum een vulling van karamel of cremeux, afgewerkt met een mooie gelei of glaçage.




Eenvoudig lossen

Doordat de vormen flexibel en buigzaam zijn, lossen producten eenvoudig uit de vorm. Het heeft unieke anti-aanbakeigenschappen en hoeft voor een goede lossing van het product niet vooraf gesmeerd te worden. Reinigen onder de kraan met enkel water is voldoende.


Maatvoering

Flexipan-matten zijn verkrijgbaar in drie maten: 600 x 400 mm, 400 x 300 mm en in gastronormmaat. Tevens zijn losse vormen en reliëfmatten verkrijgbaar.  Bekijk de webshop voor de meest verkochte matten. Zit daar niet de mat bij die je zoekt? Informeer is ons dan zodat wij hem exclusief voor jou kunnen bestellen. Bekijk het brede scala van Flexipan in  deze catalogus.

De voordelen van FLEXIPAN®

- Uniek gestructureerd glasvezel zorgt voor sterk en duurzaam materiaal

- Speciaal door ons laboratorium samengestelde siliconen maar het geschikt en veilig voor voedselbereiding 

- Eenvoudig te reinigen

- Gelijkmatig bakken

- Een levensduur van meer dan 3.000 cyclussen

- Multifunctioneel, te gebruiken om creaties mee te bakken of in te vriezen, zowel voor zoet als hartige bereidingen te gebruiken 

Flexipanmatten

Flexipan halve bol 42x21mm

De Marle

9170663

Inloggen
Inloggen
Flexipan halve bol 29x18mm

De Marle

9170671

Inloggen
Inloggen
Flexipanmat 1/2 bol

De Marle

9162663

Inloggen
Inloggen