Vroeg opstaan, vlug ontbijten, broodtrommels vullen en hop op de fiets. De start van de scholen betekent dat we ’s ochtends weer wat minder tijd hebben om te ontbijten. Bovendien moeten broodtrommels gevuld worden. Natuurlijk met vers brood van de bakker. Zowel voor het ontbijt als voor vulling in de broodtrommel zijn er voor jouw als bakker legio mogelijkheden. 

Daarnaast springen haastige ouders of werkende consumenten weer wat vaker binnen voor een koffie to go, een broodje voor onderweg of thuis natuurlijk. Voor de grote groep onder ons die voorlopig nog vanuit huis werkt. 


Ontbijt – verleng het vakantiegevoel

Uitgebreid ontbijten, verse croissants, verse sapjes en luxe beleg. Het hoort voor velen bij dat ultieme vakantiegevoel. Gelukkig kan jij daar als bakker wat mee! Die croissants en heerlijke broodjes heb je natuurlijk al. Zet in op een uitgebreider en makkelijk ontbijt assortiment met de verse sappen en moestuin jams van Mariënwaerdt of ga voor de chocolade variaties van Hagelswag. Zo heeft jouw klant in een handomdraai een luxe vakantie ontbijt op tafel staan om dat heerlijke gevoel nog even te verlengen. 


Lunch – een goed gevulde broodtrommel

De schoollunch moet, zeker na de vakantie, enigszins verantwoord zijn. Bijvoorbeeld met een goede volkoren of spelt boterham. Maar deze kan aangevuld worden met wat lekkers. Zet je huisgemaakte ontbijtkoek in het zonnetje of ga voor ‘hip’ bananenbrood. En misschien wat bewerkelijker maar wel erg lekker, vers gebakken mueslirepen. Zeker weten dat dat zorgt voor blije gezichten!


Koffie to go

Koffie to go – stimuleer die impuls aankoop

Serveer je nog geen koffie? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Beko Koffie voor machines tot koffiebonen en servies. We hebben het geschikte pakket voor zowel de startende als ervaren barista. Serveer je al koffie (to go)? Zorg dan voor een watertandend lekkere koek of muffin in het zicht van de consument om de impuls aankopen te stimuleren. 


Broodje to go – ga voor lokaal

Thuiswerken en even een broodje halen bij de bakker om de hoek, ideaal toch? Beleg de broodjes met lokale ingrediënten, bijvoorbeeld met vlees van de slager bij jou in de straat of met kaas van de kaasboer even verderop. Dan bied jij als bakker iets speciaals, bovendien speel je in op de steeds bewuster wordende consument die graag lokaal koopt. Dubbel punten scoren dus!