Waar in sommige delen van het land, of zelfs in de wereld, het leven soms letterlijk én figuurlijk stil leek te staan - is het voor onze branche een bewogen jaar geweest. En ook zo voor Beko Groothandel. We blikken terug op een bijzonder (en) smakelijk 2020, vol creativiteit, nieuwe initiatieven en liefde voor ons mooie ambachtelijke product!

JANUARI

Waar we een jaar eerder starten met Rise! vullen we nu aan met thematisch communiceren in de vorm van MomentMakers. Voor ieder bakkerij gerelateerd thema in het jaar bieden we een ruim assortiment om eigenhandig en gemakkelijk bij jouw klanten op te vallen. We lichtten vega en vegan samen uit, het barbecue seizoen kwam aan bod en er werd groots uitgepakt met Moederdag. Bekijk hier onze magazines en folders.

MAART

Onze nieuwe webshop ging live! Bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. En eigenlijk is er weinig veranderd. De snelheid, service en producten zijn gelijk, alleen hebben we het in een moderner en gemakkelijker jasje gestoken. Oh, we zouden het bijna vergeten. De zoekmachine maakt zoeken leuk, de blogberichten zullen je inspireren en je kunt ons nog wat beter leren kennen.

APRIL

Het koninklijke juweeltje van 2020, ofwel de tompouce. Nederland stond hiervoor massaal in de rij en velen bakkers waren vóór het middaguur al uitverkocht. De variaties op deze traditionele lekkernij waren eindeloos en Nederland smulde ervan!

SEPTEMBER

Voor het eerst werden onze vertrouwde Beko Najaarsdagen online georganiseerd. Dit keer was het proeven van digitale inspiratie, downloaden van heerlijke recepten & fijne productvideo’s en niet 2 dagen maar 2 wéken online inkoopvoordeel pakken.

OKTOBER

In het najaar werd een nieuw Beko merk gelanceerd onder de naam Monpain. Deze heerlijke producten van hoogwaardige kwaliteit zijn niet te evenaren. De unieke recepturen, lange rusttijden en zorgvuldig samengestelde vullingen, maakt dat er alleen maar topproducten uit de oven komen. Klik hier voor meer informatie over het assortiment van Monpain.

NOVEMBER

Liefde uiten aan dierbaren was nog nooit zo breed gedragen en belangrijk gevonden door heel Nederland. Een knuffel, high five of een schouderklopje, door ‘Chocolate Wishes’ zeiden jouw klanten het met chocolade. Een succesvol concept wat door de verzameling van maar liefst 10 chocoladevormen het hele jaar gevoerd kan worden. Ook benieuwd? Klik hier voor meer informatie over Chocolate Wishes.