Vegan gebak in de bakkerij!


Debic introduceert Debic Vegantop: een plantaardig alternatief voor slagroom voor opkloppen en decoreren van vegan gebak! Debic Vegantop is gecreëerd op basis van kennis en expertise op het gebied van roomproducten. Dit resulteerde in een 100% plantaardig alternatief voor slagroom voor het opkloppen en decoreren van gebak. Als professional kun je prachtige creaties maken. Eindelijk kan vegan zo goed zijn!

Debic Vegantop komt als geroepen, want in de bakkerijsector is het aanbod van plantaardige producten in het afgelopen jaar met 19% gestegen. En bij de patisserieën ligt dit aantal nog iets hoger, daar is het aanbod zelfs met 21% gestegen. Dré Eversteijn Culinair Adviseur van Debic legt uit: “We kunnen er niet meer omheen: we zien een trend waarin consumenten bewust kiezen voor een vegan levensstijl. Hierdoor groeit de vraag naar plantaardige producten. Debic wil met een ruim assortiment een alternatief kunnen bieden voor iedereen en speelt met Debic Vegantop bewust op deze vegan trend in. We hadden al een grotendeels plantaardige topping, onze Debic Végétop, maar met Debic Vegantop gaan we een stap verder. Deze slagroom is 100% plantaardig en dus ook volledig lactosevrij.”



Zoals bekend ervaren veel bakkers steeds meer concurrentie van grootwinkelbedrijven als supermarkten en warenhuizen. Daarom des te belangrijker om als specialist je te blijven onderscheiden in je assortiment en kwaliteit. Door vegan gebak toe te voegen aan je assortiment kun je als bakker bestaande klanten met veranderende wensen blijven bedienen, maar het is ook een kans om nieuwe klanten aan te trekken. De gebak industrie is niet in de gelegenheid om vegan gebak op het niveau te produceren gespecialiseerde patissiers bakkers dit kunnen: verfijnd handwerk met smaak en liefde. 


Meer weten? Bekijk de Debic slagroom pagina!

Een plantaardig alternatief voor slagroom

Inloggen
Inloggen

Gratis Debic Vegantop, Masterclass en Ingrediënten box?


Pak deze kans en bestel gratis een sample Debic Vegantop 5L via Beko Groothandel. Om je goed op weg te helpen biedt Debic ook nog eens een gratis online masterclass (16-03) met culinair adviseur Dré Eversteijn met bijbehorende ingrediëntenbox*. Deze complete set zorgt ervoor dat jij een batch van 20 Chocolade Sinaasappel vegan gebakjes kunt maken (invriezen) en verkopen.


Bestel nu via www.debic.com/sample-vegantop

* Vraag je gratis sample en het masterclass pakket uiterlijk 04-03-2022 dan ontvang je het gratis sample en de ingrediëntenbox voor de masterclass lancering van 16-03-2022.