Het vak wordt completer en veelzijdiger. Ambitieuze bakkers en patissiers maken het verschil door extra producten en services aan te bieden. Met de totaalconcepten van Beko (koffie, ijs en chocolade) sta je binnen no-time bekend als de lekkerste bakker of patissier in town. Het gevolg: meer traffic, nog meer tevreden klanten en hogere marges. Ben jij klaar voor de volgende stap?

 

Begin dit jaar introduceerde Beko, naast het reeds bestaande concept Chocolade Compleet, nóg 2 unieke totaalconcepten: Koffie en IJs. Beko helpt én ontzorgt hiermee bakkers, patissiers en chocolatiers die zich willen onderscheiden van hun collega’s, die willen groeien en zichzelf blijven vernieuwen om de concurrentie vóór te zijn. Ambachtelijk brood en patisserie blijven de speerpunten van jouw bedrijf, maar er is méér om de klant te verleiden en te binden. Lees: meer beleving, meer service en meer variatie. Grenzen vervagen, tussen bakker, lunchroom, patissier, koffiebar, chocolatier en ambachtelijke ijsverkoper. Steeds meer klanten gaan op zoek naar een totaalbeleving. Oft ewel: een winkel die in het teken staat van genieten en waar het aanbod completer en uitdagender is dan ergens anders.

 

Totale ondersteuning

Beko is onderverdeeld in de divisies Groothandel, Advies, Techniek, Verpakkingen en Stolp. Daarmee kan Beko voor de totale ondersteuning zorgen. Op alle fronten en met alle middelen die het concept voor jou tot een succes maken. Bovendien werkt Beko samen met erkende specialisten als Jacobs  Douwe Egberts, Chocolate World, Frozen Brothers, Callebaut, Nappi en Carpigiani. Wil jij meer rendement uit je onderneming halen? Dan is dit je kans. Beko levert de grondstoff en, de techniek, de verpakkingen, de kennis en de inspiratie. Samen met jou bekijken we wat er nodig is  voor een ‘koffiecorner’ op maat, met de lekkerste espresso, cappuccino en lattes. Of hoe je het beste kunt scoren met jouw huisgemaakte, ambachtelijke chocolade of ijs. Dát is wat Beko verstaat onder een ‘totaalconcept’. Van verpakkingen tot verdienmodel, van grondstof tot apparatuur en van cursus tot inspiratie: geen onderdeel wordt overgeslagen.