Verwen je klanten dubbel met Valentijn

Op Valentijnsdag verwennen we de personen die we liefhebben net dat tikkeltje meer dan anders. En iedereen weet: liefde wordt groter als je ze deelt. Daarom bieden we een leuk concept aan dat het hart van je klanten sneller zal doen slaan: lekker smeuïge, hartvormige donuts.



Steun het goede doel

Met deze verwennerij bied je jouw klanten niet alleen een verrassende lekkernij aan, je toont bovendien je hart voor liefdadigheid. Per verkochte doos hartvormige donuts in heel het jaar 2024 (net als in 2022 en 2023!) wordt er €2,50 gedoneerd aan Pink Ribbon. Zo gaan we samen de strijd aan tegen borstkanker, een ziekte die vele vrouwen in Nederland treft.


Doe mee aan deze actie!

Wil je ook jouw steentje bijdragen aan het goede doel? Sla de handen in elkaar met Beko Groothandel en verkoop deze hartvormige donuts in jouw zaak. Zo gaan we samen voor een Valentijn waar het hart écht van overloopt.


Een paar om op te eten

Deze donuts van Baker&Baker zijn ideaal om als duo te verkopen. Niet alleen ontzettend cute, maar ook heerlijk zoet en een visueel pareltje dankzij de roze glazuur en witte hagelslag. Het perfecte cadeautje voor jong en oud. Lekker om te delen en zo een uniek moment te beleven met je dierbaren. Iedereen weet immers: liefde wordt groter als je het deelt.

Sharing is caring

Om deze boodschap ook aan jouw klanten over te brengen hebben wij een promotie pakket samengesteld met daarin; posters, diverse stickers en een toonbankdisplay. Gebruik deze materialen vooral in de winkel om de actie kenbaar te maken en nóg meer hartvormige donuts te verkopen. Zo steunt ook jouw klant Pink Ribbon. Bij aankoop vanaf 2 dozen hartvormige donuts ontvang je een promotiepakket van ons. Het gratis promotie pakket wordt verstrekt aan de gefactureerde verkopen die plaatsvinden in de periode maandag 2 januari 2023 tot en met vrijdag 10 februari 2023 (OP=OP).