Uienkruiers chili-paprika

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 07 July 2020

Ontdek het Ireks Thuisbakbrood concept met heerlijke recepten!

Lees meer

Vegan breekbrood met tomaat of spinazie

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 25 June 2020

Met de plantaardige vetstof Rama en groente; Vegan én heel lekker!

Lees meer

Thuisbakbrood: Baguette met parika-chili

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 23 June 2020

Het broodconcept voor krakend vers stokbrood bij de BBQ.

Lees meer

LACTOSEVRIJE CHEESECAKE

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 10 June 2020

De opmars van cheesecake; nu ook lactose vrij.

Lees meer

ALL ABOUT: PIZZA

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 09 June 2020

Een cheesy recept voor overheerlijke pizza

Lees meer

Thuisbakbrood: Baguette spéciale met walnoten-vijgen

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 05 June 2020

Het recept voor een smaakvol borrelbrood.

Lees meer

BIERBROOD

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 03 June 2020

Heerlijke combinatie van bier & brood.

Lees meer

FOCACCIA'S

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 28 May 2020

Perfect voor ieder eetmoment!

Lees meer

Thuisbakbrood

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 20 May 2020

In samenwerking met IREKS introduceren wij het Thuisbakbrood concept.

Lees meer

Vegan Oranje Tompouce “IK WILL’EM”

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 17 April 2020

Zo kan écht iedereen proeven van de oranjegekte!

Lees meer

PAASBROOD

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 01 April 2020

Ontbijt, brunch of lunch; daar hoort een rijkelijk gevuld paasbrood bij!

Lees meer

LIEFDE GAAT DOOR DE MAAG!

  • Auteur: Sophie Leenders
  • 07 February 2020

Verras de niet-zoetekauwen met een hartvormige quiche! Een perfect valentijnsgeschenk.

Lees meer

SMOOTHIES ZIJN HOT!

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 24 December 2019

Een succesvol smoothierecept voor méér onderscheidend vermogen en méér omzet.

Lees meer

SMOOTH AND SILKY: CURD!

  • Auteur: Sophie Leenders
  • 17 December 2019

Curds zijn veelzijdig: Serveer het bij scones of gebruik het als vulling voor taarten, gebak en tartelettes.

Lees meer

Uienkruiers chili-paprika

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 07 July 2020

Ontdek het Ireks Thuisbakbrood concept met heerlijke recepten!

Lees meer

Vegan breekbrood met tomaat of spinazie

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 25 June 2020

Met de plantaardige vetstof Rama en groente; Vegan én heel lekker!

Lees meer

Thuisbakbrood: Baguette met parika-chili

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 23 June 2020

Het broodconcept voor krakend vers stokbrood bij de BBQ.

Lees meer

LACTOSEVRIJE CHEESECAKE

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 10 June 2020

De opmars van cheesecake; nu ook lactose vrij.

Lees meer

ALL ABOUT: PIZZA

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 09 June 2020

Een cheesy recept voor overheerlijke pizza

Lees meer

Thuisbakbrood: Baguette spéciale met walnoten-vijgen

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 05 June 2020

Het recept voor een smaakvol borrelbrood.

Lees meer

BIERBROOD

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 03 June 2020

Heerlijke combinatie van bier & brood.

Lees meer

FOCACCIA'S

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 28 May 2020

Perfect voor ieder eetmoment!

Lees meer

Thuisbakbrood

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 20 May 2020

In samenwerking met IREKS introduceren wij het Thuisbakbrood concept.

Lees meer

Vegan Oranje Tompouce “IK WILL’EM”

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 17 April 2020

Zo kan écht iedereen proeven van de oranjegekte!

Lees meer

PAASBROOD

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 01 April 2020

Ontbijt, brunch of lunch; daar hoort een rijkelijk gevuld paasbrood bij!

Lees meer

LIEFDE GAAT DOOR DE MAAG!

  • Auteur: Sophie Leenders
  • 07 February 2020

Verras de niet-zoetekauwen met een hartvormige quiche! Een perfect valentijnsgeschenk.

Lees meer

SMOOTHIES ZIJN HOT!

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 24 December 2019

Een succesvol smoothierecept voor méér onderscheidend vermogen en méér omzet.

Lees meer

SMOOTH AND SILKY: CURD!

  • Auteur: Sophie Leenders
  • 17 December 2019

Curds zijn veelzijdig: Serveer het bij scones of gebruik het als vulling voor taarten, gebak en tartelettes.

Lees meer