Grote karamel paaseieren
- Auteur: Sander van Gastel
- 13 February 2024
Vrolijk gekleurde paaseieren met een heerlijke laagje karamel.
Lees meerOntdek de magie van drageermachines
- Auteur: Sander van Gastel
- 07 February 2024
Ontdek hoe je met de drageermachines van Chocolate World je producten kunt verrijken met heerlijke chocolade.
Lees meerFunny bunny paaseieren
- Auteur: Anke Daling
- 02 February 2024
Hang ze gezellig in de paastak, zet ze neer op een gedekte paastafel of als surprise voor de kleintjes!
Lees meerPaaseieren met venster
- Auteur: Anke Daling
- 01 February 2024
Onze chocoladespecialist Martin Ambachtsheer laat 4 nieuwe, opvallende creaties zien van out of the box denken tijdens Pasen.
Lees meerPaaseieren met tijgerprint
- Auteur: Anke Daling
- 29 January 2024
Onze chocoladespecialist Martin Ambachtsheer laat 4 nieuwe, opvallende creaties zien van out of the box denken tijdens Pasen.
Lees meerCrunchy karamel paaseitjes
- Auteur: Sander van Gastel
- 23 January 2024
Ga aan de slag met dit heerlijk recept voor eigengemaakt duo paaseitjes
Lees meerChocolade Paaseitjes in alle smaken
- Auteur: Sander van Gastel
- 23 January 2024
Ontdek 4 heerlijke smaken voor jouw eigengemaakt gevulde chocolade paaseitjes
Lees meerSnijbonbon Valentijn
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 09 January 2024
Verleid jouw klanten met de lekkerste Valentijnbonbons; zoals een snijbonbon met frambozenvulling.
Lees meerHartverwarmende gevulde harten
- Auteur: Anke Daling
- 01 January 2024
Speciaal voor Moederdag: gevulde harten om jouw klanten mee te verrassen. Bekijk hier het recept!
Lees meerDoe mij maar een doosje chocktails
- Auteur: Sander van Gastel
- 11 September 2023
De laatste jaren is de cocktail steeds populairder geworden. Cocktails staan ook steeds vaker op de kaart bij cafés en restaurants. Het team van Chocolade Compleet heeft deze trend omarmd en is aan de slag gegaan met chocktails.
Lees meerChoctails: The Godfather
- Auteur: Anke Daling
- 20 August 2023
Verras jouw klanten met chocolade x cocktails en ga aan de slag met deze variaties op de snijbonbon.
Lees meerChocolade rotsjes
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 20 August 2023
Wil jij jouw klanten écht verrassen? Maak (vegan) varianties van de bekende pindarotsjes!
Lees meerChocolade Lolly's
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 14 June 2023
Weinig ingrediënten, snel klaar en lekker voor de bijverkoop!
Lees meerStoere vaderdag letters
- Auteur: Anke Daling
- 09 May 2022
Speciaal voor Vaderdag: heerlijke Vaderdag letters. Bekijk het recept van deze unieke creatie!
Lees meerVaderdag bonbons met sinaasappelsmaak
- Auteur: Anke Daling
- 09 May 2022
Bekijk hier het recept voor gevulde bonbons met sinaasappelsmaak.
Lees meerVaderdag bonbons met koffiesmaak
- Auteur: Anke Daling
- 09 May 2022
Bekijk hier het recept voor heerlijk gevulde bonbons met koffiesmaak.
Lees meerVaderdag bonbons pindakaas - blauwe bes
- Auteur: Anke Daling
- 09 May 2022
Bekijk hier het recept voor heerlijk gevulde bonbons met pindakaas-blauwe bessensmaak.
Lees meerHoera geslaagd!
- Auteur: Sander van Gastel
- 25 April 2022
Het schooljaar zit er bijna op. Maar wat geef je iemand die is geslaagd voor zijn eindexamen of zijn universiteit heeft afgerond?
Lees meerStralende Moederdag letters-Momentmakers-Moederdag
- Auteur: Anke Daling
- 10 March 2022
Speciaal voor Moederdag: stralende letters om jouw klanten mee te verrassen. Bekijk hier het recept!
Lees meerPaaseieren als cactus
- Auteur: Anke Daling
- 09 February 2022
Onze chocoladespecialist Martin Ambachtsheer laat 4 nieuwe, opvallende creaties zien van out of the box denken tijdens Pasen.
Lees meerPaaseieren als varkentje
- Auteur: Anke Daling
- 09 February 2022
Onze chocoladespecialist Martin Ambachtsheer laat 4 nieuwe, opvallende creaties zien van out of the box denken tijdens Pasen.
Lees meerKusje karamel
- Auteur: Sophie Leenders
- 07 December 2021
Metallic gouden kusjes met een hart van heerlijk zachte karamel
Lees meerKusje passievrucht krokant
- Auteur: Sophie Leenders
- 07 December 2021
Deze grotere kusjes een ware snack! Krokant en zacht met de fris zure smaak van passievrucht
Lees meerKusje framboos
- Auteur: Sophie Leenders
- 07 December 2021
Chef Martin Ambachtsheer maakt speciaal voor Valentijn deze kusjes bonbons
Lees meerGanache maken
- Auteur: Anke Daling
- 06 December 2021
Basisvaardigheden stap voor stap uitgelegd.
Lees meerKristalliseren
- Auteur: Anke Daling
- 06 December 2021
Basisvaardigheden stap voor stap uitgelegd.
Lees meerAirbrushen
- Auteur: Anke Daling
- 06 December 2021
Basisvaardigheden stap voor stap uitgelegd.
Lees meerVormbonbons vullen
- Auteur: Anke Daling
- 06 December 2021
Basisvaardigheden stap voor stap uitgelegd.
Lees meerHet geheime recept van iedere chef: Goede schoonmaak!
- Auteur:
- 10 November 2021
Benieuwd hoe je op de juiste manier je gebruikte chocoladevormen moet schoonmaken?
Lees meerMulti-nut cakes
- Auteur: Sophie Leenders
- 12 May 2021
Heerlijk gevulde cakejes omhuld met chocolade.
Lees meerChocolade truffels
- Auteur: Sophie Leenders
- 08 January 2021
Deel deze kleine geluksmomentjes!
Lees meerButterfly Cake
- Auteur: Anke Daling
- 05 January 2021
Recept voor vlinder cakes met Mona Lisa decoraties.
Lees meerRuby Love soezen
- Auteur: Anke Daling
- 04 January 2021
Recepten voor heerlijke liefdes-soezen
Lees meerWhite chocolate speculaas
- Auteur: Anke Daling
- 04 August 2020
Recept witte chocoladeletter met speculaas
Lees meer