American Breakfast ijs

  • Auteur: Marijke Koene
  • 19 September 2022

American Breakfast ijs is een combinatie van pindakaas-ijs met bosvruchten variegato. Ontdek het recept!

Lees meer

Stoofperen-walnoten ijs

  • Auteur: Marijke Koene
  • 19 September 2022

Een heerlijk winters recept van stoofperen en walnoten.

Lees meer

Vanille met bosvruchten/balsamico variegato

  • Auteur: Marijke Koene
  • 19 September 2022

Een verrassend recept van bosvruchten in combinatie met balsamico!

Lees meer

Aardbeiensorbet van verse aardbeien

  • Auteur: Marijke Koene
  • 15 July 2022

Een heerlijk zomers recept met verse aardbeien.

Lees meer

Mojito Sorbet

  • Auteur: Marijke Koene
  • 15 July 2022

Een zomerse cocktail, maar dan als ijsje!

Lees meer

Calamansi Sorbet

  • Auteur: Marijke Koene
  • 15 July 2022

Deze tropische vrucht lijkt op een limoen, maar heeft toch zijn eigen karakteristieken. Ontdek een unieke smaak en vergroot je assortiment met de Calamansi sorbet.

Lees meer

Drakenfruit Sorbet

  • Auteur: Marijke Koene
  • 15 July 2022

Het gezonde alternatief van het smufenijsje; een drakenfruit sorbet!

Lees meer

Koffie SemiFreddo met mango topping

  • Auteur: Marijke Koene
  • 17 May 2022

Ontdek dit heerlijke recept uit de Rise! Perfect voor de zomer.

Lees meer

IJs met vers fruit

  • Auteur: Marijke Koene
  • 29 March 2022

De zomer komt er weer aan! Tijd voor heerlijk vers fruit maar hoe kun je dit combineren met ambachtelijk bereid ijs?

Lees meer

Sinaasappel SemiFreddo

  • Auteur: Marijke Koene
  • 29 March 2022

Een mooi SemiFreddo recept waarbij de sinaasappel en chocolade perfect combineren!

Lees meer

De perfecte basis voor roomijs

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 08 January 2022

De basismix (de naam zegt het al) van je roomijs is de fundering waarop je een ijssoort gaat bereiden. Wil je weten hoe je deze maakt? Lees dan vooral even verder!

Lees meer

Cheesecake frambozen ijs

  • Auteur: Anke Daling
  • 26 March 2021

Begeef je buiten de begaande paden en verras jouw klanten met deze zomerse variatie!

Lees meer

Paasbombe

  • Auteur: Macha van Gruijthuijsen
  • 11 February 2021

Vier Pasen met een IJS-bombe!

Lees meer

Hazelnoot “Coppa D’ oro”

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 16 September 2020

Maak met de hazelnootpasta van Linea Gel het perfecte hazelnootijsje.

Lees meer

Callebaut melkchocolade ijs

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 09 September 2020

Een heerlijk 'puur' chocolade ijsje.

Lees meer

Aan de bak met ijs - recept yoghurt amararena ijs

  • Auteur: Anne Marij de Koning
  • 07 May 2020

IJs to go in ijsbakjes, met papieren ijshoorn 'sleeve' of in 'iso' bak.

Lees meer