Aan de bak als orderpicker


Wil jij als orderpicker heel Nederland laten smullen van jouw werk? Solliciteer dan op de functie van orderpicker in 's Gravenzande, Utrecht, Veghel of Meppel en maak van jouw baan elke dag een heerlijk feestje. 


Vanuit onze vier distributiecentra leveren wij bij bedrijven door het hele land. En het magazijnteam zorgt ervoor dat de bestellingen voor onze klanten netjes, foutloos en (misschien nog wel de grootste uitdaging) zonder dat ervan is gesnoept, worden klaargezet voor transport. 


Onderstaand vind je de openstaande orderpick functies in onze vier distrubutiecentra. Ben je benieuwd naar wat de functie precies inhoudt? Scroll dan naar beneden voor meer informatie ⬇


Word jij als orderpicker de kers op onze taart?
Vacatures orderpicker

In het magazijn

Beko groothandel is een organisatie van en voor het ambacht. Met onze vijf distributiecentra, waar diepvriesproducten, gekoelde producten, grondstoffen en andere benodigdheden op voorraad liggen, bedienen wij bedrijven door het heel Nederland én België. Als orderpicker ben jij verantwoordelijk voor het zorgvuldig klaarzetten van de rolcontainers zodat de producten netjes bij onze klanten aankomen. 

Orderpicker vacatures Meppel, Utrecht, Veghel en 's Gravenzande
Vacatures oderpicker

WAT GA JE DOEN?


We beginnen de dag samen. Even de koppen bij elkaar en bespreken wat er is geweest en wat er komen gaat. Wel zo fijn voor het teamgevoel.

 

Klaar om aan de slag te gaan. Daar ga je dan op je orderpicker, met je headset aan je oor, de eerste order verzamelen. Via je headset krijg je te horen welke producten je moet verzamelen. Deze producten netjes en overzichtelijk klaar op een rolcontainer. Heb je alles verzameld voor deze order? Dan kan deze bestelling klaargezet worden voor transport. Op naar de volgende order.

 

Het einde van de dag nadert en bijna alle orders zijn verzameld. Om morgen weer goed te kunnen starten moeten er nog wel wat vakken aangevuld worden. Een zak bloem hier en een emmertje met fruitvulling daar. 

WAT ZOEKEN WIJ?


Dé checklist waar jij én natuurlijk ons magazijnteam aan voldoen:

 c  Je bent zelfstandig en zorgvuldig;

 c  Je hebt de ambitie jezelf te ontwikkelen: verder groeien in het vak, een reachtruckdiploma behalen of meedenken over het verbeteren van de processen;

 c  Je bent in staat fysieke arbeid te verrichten;

 c  Je bent flexibel inzetbaar en werkt graag samen;

 c  Je bent dol op taart, brood, ijs en/of chocolade;

 c  Je beheerst de Nederlandse taal.

WAT ZOEKEN WIJ?


Dé checklist waar jij én natuurlijk ons magazijnteam aan voldoen:

 - Je bent zelfstandig en zorgvuldig;

 - Je hebt de ambitie jezelf te ontwikkelen: verder groeien in het vak, een reachtruckdiploma behalen of meedenken over het verbeteren van de processen;

 - Je bent in staat fysieke arbeid te verrichten;

 - Je bent flexibel inzetbaar en werkt graag samen;

 - Je bent dol op taart, brood, ijs en/of chocolade;

 - Je beheerst de Nederlandse taal.

WAT BIEDEN WIJ JOU..

Fijne orderpick collega's
GEZELLIG EN
JONG TEAM
Opleidingen orderpicker
(ONLINE) OPLEIDINGS- MOGELIJKHEDEN
CAO orderpicker
GOEDE CAO & PENSIOENREGELING
Vakantiedagen orderpicker
25 VAKANTIE-
DAGEN
Salaris magazijnmedewerker
MARKTCOMFORM SALARIS 
Vast contract orderpicker
UITZICHT OP EEN VASTCONTRACT

Ga je ons laten weten dat je interesse hebt? Denk er dan ook aan dat je jouw cv met ons deelt.

En vergeet niet je contactgegevens achter te laten. Wie weet tot ziens!