NCB hazelnootcreme

Ontdek de heerlijke Pale Hazelnut Cream, een mix van 59,5% melkchocolade en 40,5% pure hazelnootpasta. Deze romige en zachte crème is gemaakt met de hoogwaardige melkchocolade van Callebaut® en bevat meer hazelnootpasta dan traditionele gianduja's, waardoor het een zachtere textuur heeft. Onze ervaren Meester Concher mixt, concht en tempert de ingrediënten zorgvuldig om een perfect uitgebalanceerde smaak en een zijdezachte textuur te creëren voor een geweldige smaakbeleving.

Hazelnut Cream Melk is verkrijgbaar in half vaste, zachte blokken, waardoor het eenvoudig te snijden is voor gebruik in confiserie of omhulling met chocolade. Daarnaast kan het na het zacht maken of mixen zelfs worden gebruikt in gevormde pralines, schelpen, chocoladerepen en -tabletten. Smelt het en het wordt een heerlijke basis om ijs en de vulling van gebakjes op smaak te brengen, zoals mousse, bavarois en crémeux.

- Zachte mix van melkchocolade en medium geroosterde hazelnootpasta.
- Half vaste crème die gemakkelijk te snijden is.
- Romige textuur
- Kleur: Bleek goud.
- Bevat 40,5% hazelnoot.

Over Callebaut:
Callebaut creëert producten met de beste ingrediënten en een passie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Chefs, patissiers, bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen dagelijks op Callebaut om heerlijke creaties met chocolade te maken.
Inloggen

Specificaties


Artikelnummer 8045584
Merk Callebaut
EAN Code 05410522029888
OEM Code NCB-144

Allergenen


Ingrediënten


Verpakking 1


Voedingswaarde