Ingrediënten |
Roomboter croissantdeeg (TARWEbloem, water, 13% BOTERconcentraat MELK, gist, EI, MELKpoeder, zout, dextrose, TARWEGLUTEN, plantaardig vet [palm], suiker, veldbonenmeel, stabilisator (xanthaangom), meelverbeteraar (ascorbinezuur), emulgator (diacetylwijnsteenzuuresters van mono- en diglyceriden), enzymen, meelverbeteraar (l-cysteïne)), 16% KAASplak (gepasteuriseerde koeMELK, zout, stremsel, zuursel), 16% tostiham (varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, dextrose, varkenshemoglobine, rook, voedingszuur (natriumacetaat), voedingszuur (kaliumlactaat), stabilisator (trifosfaten), stabilisator (verwerkt eucheumawier), stabilisator (polyfosfaten), antioxidant (natriumascorbaat), conserveermiddel (natriumnitriet)) |