w

CHD-S65 inaya puur

Deze pure chocolade Pistoles van Cacao Barry hebben een cacaopercentage van 65%. Door zijn sterke cacaosmaak biedt deze chocolade een aangename bitterheid met geroosterde noten. Als onderdeel van het Pureté assortiment worden hier enkel cacaobonen gebruikt van uitzonderlijke zuiverheid. Met een lage vloeibaarheid van 2 druppels is deze chocolade voornamelijk geschikt voor het mixen en op smaak brengen van mousse, ganache, cremeux en meer. Daarnaast kun je met deze chocolade perfect grote vormen mouleren.

• Chocoladedruppels geschikt om te smelten
• Lage vloeibaarheid - perfect om grote vormen te mouleren
• Pureté assortiment - gemaakt met behulp van de nieuwe Q-fermentation methode, die bonen van uitzonderlijke zuiverheid opbrengt
• Til je creaties naar een hoger niveau met Cacao Barry
• Alle chocolade van Cacao Barry is gemaakt met 100% duurzame cacao en ondersteunt het Cocoa Horizons programma

Over Cacao Barry
Cacao Barry heeft een uitgebreid assortiment producten om in te spelen op alle behoeften van chefs: een intense en diverse reeks chocolades, producten op basis van pure cacao, noten en producten voor pralines, maar ook gebruiksklare en textuurproducten. Cacao Barry richt zich op één simpel doel: het streven om de creativiteit van chefs naar een hoger niveau te tillen door de sensoriële rijkdom van cacao te ontsluiten.
Inloggen

Specificaties


Artikelnummer 9093012
Merk Cacao Barry
EAN Code 13073416099955
OEM Code CHD-S65INAY-804

Allergenen


Ingrediënten


Verpakking 1


Voedingswaarde