w

Melkchocolade Alunga 20kg

Deze melkchocolade Pistoles van Cacao Barry hebben een cacaopercentage van 41%. De melkchocolade couverture heeft een lichtzoete, dominante cacaosmaak met noten van melk. Als onderdeel van het Pureté assortiment worden hier enkel cacaobonen gebruikt van uitzonderlijke zuiverheid. Met een standaard vloeibaarheid van 3 druppels is dit Cacao Barry's meest allround chocolade. Ideaal als je op zoek bent naar chocolade voor allerlei toepassingen. Van mixen en op smaak brengen tot enroberen, mouleren, coaten en glaceren.

• Chocoladedruppels geschikt om te smelten
• Standaard vloeibaarheid - ideaal als je op zoek bent naar een chocolade voor allerlei toepassingen
• Pureté assortiment - gemaakt met behulp van de nieuwe Q-fermentation methode, die bonen van uitzonderlijke zuiverheid opbrengt
• Til je creaties naar een hoger niveau met Cacao Barry
• Alle chocolade van Cacao Barry is gemaakt met 100% duurzame cacao en ondersteunt het Cocoa Horizons programma

Over Cacao Barry
Cacao Barry heeft een uitgebreid assortiment producten om in te spelen op alle behoeften van chefs: een intense en diverse reeks chocolades, producten op basis van pure cacao, noten en producten voor pralines, maar ook gebruiksklare en textuurproducten. Cacao Barry richt zich op één simpel doel: het streven om de creativiteit van chefs naar een hoger niveau te tillen door de sensoriële rijkdom van cacao te ontsluiten.
Inloggen

Specificaties


Artikelnummer 9096117
Merk Cacao Barry
EAN Code 13073416295548
OEM Code CHM-Q41ALUN-804

Allergenen


Ingrediënten


Verpakking 1


Voedingswaarde