Vanillesuiker 2xmet

Bourbon Vanille/Suiker 2x met
Echte Bourbon vanille peulen met suiker gemalen. Dit product is 100% natuurlijk, zeer aromatisch, bijzonder geurig en heeft een zachte vanillesmaak. De vanillemerg is zichtbaar.

Bourbon Vanille
Echte Bourbon vanille wordt gezien als de beste en meest verfijnde vanillesoort. Oorspronkelijk is Bourbon vanille afkomstig uit Madagaskar of Réunion, vernoemd naar de vroegere naam van Réunion: île Bourbon.
Bourbon vanille wordt vaak ‘de beste kwaliteit’ genoemd vanwege de rijke en vertrouwde smaak. Bij Royal Polak Spices gebruiken we alleen eersteklas geselecteerde Bourbon vanillepeulen om zo de eigen authentieke, volledig natuurlijke smaak te creëren. De Bourbon vanille van Van Amstel Visser & Co., is een product van Royal Polak Spices. Royal Polak Spices levert 100% natuurlijke Bourbon vanillepeulen in givrée en non givrée kwaliteit en gemalen Bourbon vanille.

Over Royal Polak Spices
Sinds 1854 een begrip in de bakkerswereld en nog altijd een kwaliteitsmerk op het gebied van kruiden en specerijen. De certificeringen onderstrepen de ambitie om kwaliteit te blijven leveren en te voldoen aan de hoogste wensen van consumenten.
FSSC-22000 – Fairtrade – Skal – Rainforest Allicane – Kosher – Ecovadis

Inloggen

Specificaties


Artikelnummer 8032729
Merk Van Amstel Visser & Co.
EAN Code 8717589013315
OEM Code EP-8701000001

Allergenen


Ingrediënten


Karakteristieken


Verpakking 1


Voedingswaarde