Nieuwe Rise!

Rise! #1: ook in 2020 zet de trend van duurzaamheid en een Vegan lifestyle door

We hebben de oliebollen net achter de kiezen dus steken de goede voornemens alweer de kop op. Wat betekent dit voor jou, als bakker? De gezondheidstrend zet door: glutenvrij en plantaardig (vegan) zijn populair bij millennials en generatie Z’ers (geboren tussen 1995 en 2010), en hebben dus ook een impact op ons ambacht. Doe er je voordeel mee en verdiep je in deze trend!


Je komt er dan al gauw achter dat je best wat vegan producten op de plank hebt liggen. Méér experimenteren met plantaardig? Begin dan met een aantal recepturen en kijk hoe dat aanslaat. We zien ook de behoefte naar oer-ambachtelijke producten met karakter groter worden. Denk dan aan vezelrijke crackers met zaden of het gezonde desembrood, dat door zijn desemfermentatie vezels, mineralen en vitaminen beter beschikbaar maakt voor het lichaam.


Ook komt het duurzame karakter van de bakker steeds meer in de picture te staan. Circulaire producten, zoals bierbostelbrood of composteerbare verpakkingen, worden enorm door de consument gewaardeerd. Dat geldt ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Denk in 2020 buiten de gebaande paden en ontdek nieuwe wegen die leiden tot succes.


Veel inspiratie toegewenst! Lees meer in de online editie van Rise!

Geïnspireerd op de trend Vegan & Duurzaam

Desem broodmix 50%

Waldkorn

9009175

Saucijzenbroodje vegetarisch

De Vegetarische Slager

9030741

Flowers yellow marsepein 200st

Mona Lisa

9077434

Risso chanty duo vegan

Riso

9119198

Meer nieuws

Webshop live

Ontdek de nieuwe webshop van Beko Groothandel

29 FEBRUARI 2020 | Tadaaa dé nieuwe webshop van Beko Groothandel; nu nog makkelijker, inspirerender en lekkerder inkopen doen.

Donuts met 20% minder vet

Beko Huysmerk lanceert vernieuwde donuts

23 DECEMBER 2019 | Ontdek de vernieuwde donuts van Beko Huysmerk; nu nog lekkerder en bereidt met 20% minder vet.