CHOCOLADE COMPLEET CURSUSSEN EN TRAININGEN

INSPIRATIE TOURS

Wil jij je ontwikkelen, dan bieden we de nodige activiteiten om je hart aan op te halen, zowel in de vorm van uiterst leerzame trainingen als zeer inspirerende tours. Alles om een geweldige start of een prachtige verdiepingsslag als chocolatier te maken.


CHOCOLADE TOUR AMSTERDAM

nieuwe data en locaties binnenkort online!


Laat je per fiets langs de meest innovatieve en inspirerende chocoladehotspots van Amsterdam leiden. Ontdek de beste patissiers, bakkers en chocolatiers van onze hoofdstad. Ga in gesprek met de ondernemers, proef van hun successen en laat je onderdompelen in chocolade-inspiratie. De lunch wordt natuurlijk verzorgd. Tijdens de tour fietsen we ook langs de decoratie-, display- en etalage-experts van Beekwilder. Je krijgt een rondleiding door de showroom en wordt meegenomen in de laatste trends. Meteen je chocoladepresentatie upgraden? Beekwilder stuurt je geshopte items naar je op. Hoef je dat niet mee te sjouwen op de fiets.


DATA: binnenkort komen nieuwe data online

KOSTEN: € 250 p.p. (incl. gids, fietshuur, lunch en borrel)

VOORWAARDEN: max. 2 deelnemers per bedrijf, max. 20 deelnemers per tourdatum.


PROGRAMMA*

10.00 UUR > Ontvangst met trendupdate

11.00 UUR > Trendtour per fiets

16.00 UUR > Wrap-up en borrel

*Precieze vertrektijden/programma worden t.z.t. gecommuniceerd

*Vervoer naar Amsterdam: op eigen gelegenheid









NEXT LEVEL INSPIRATIETOUR PARIJS

i.s.m Vipam en Rémy Cointreau


Tour zit volgeboekt, je kunt je helaas niet meer inschrijven

Voor het eerst in de geschiedenis van Chocolade Compleet gaan we naar Parijs!  Drie dagen lang ervaar je de sensatie van Franse

topchocolade-inspiratie, mét een bezoek aan de distilleerderij van Cointreau in Angers. Ontdek wat alcohol kan doen voor jouw

chocoladecreaties. Zie, ervaar en proef het beste wat Parijs te bieden heeft. Samen met vakgenoten c.q. -idioten en een gids

die de Franse hoofdstad kent als z’n broekzak. Zowel zintuigen als creativiteit worden geprikkeld. Geheel verzorgd met vervoer,

maaltijden en overnachtingen.


DATA: maandag 17 t/m woensdag 19 april 2023 

KOSTEN: € 699 p.p. all-in (werkelijke waarde € 850)

VOORWAARDEN: max. 2 deelnemers per bedrijf


PROGRAMMA*

DAG 1 > Vertrek rond 7.30 uur per Thalys van Rotterdam naar Parijs. Lunchen met gehele groep. In kleine groepjes de stad in. Diverse chocoladeconcepten ontdekken. Vrije uurtjes. Heerlijk diner.

DAG 2 > Tweede deel van chocolade-stadstour. Lunchen in Parijs. Trein naar Angers. Diner aldaar.

DAG 3 > Bezoek aan distilleerderij Cointreau.

Verrassingsprogramma. Laat in de middag terugreis naar Rotterdam Centraal. Verwachte aankomsttijd rond 21.00 uur.

Let op: beperkt aantal plaatsen, vol=vol


*Precieze vertrektijden/programma worden t.z.t. gecommuniceerd


WELKE STAPPEN WIL JIJ MAKEN IN CHOCOLADE?

Werken met chocolade is fantastisch. Of je nu beginnend bent of al redelijk ervaren. Wil jij je op dit gebied (verder) ontwikkelen, dan is Chocolade Compleet er om je te helpen. Met een Choccing veelzijdig aanbod. Zo hebben we diverse trainingen waarmee je gegarandeerd mooie stappen maakt. 


Martin is niet alleen heel ervaren, maar ook heel inspirerend, en enthousiast. Hij heeft antwoord op alles wat je maar kunt vragen als het gaat om werken met chocolade. Choccing veelzijdig dus, typisch Chocolade Compleet.


Wil jij starten met chocolade maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak jij al de mooiste creaties, maar wil je meer weten over smaakprofielen? Heb je inspiratie nodige voor een bepaald thema? Ben je benieuwd naar de voordelen van werken met machines? Neem dan gerust contact op met onze Chocolade specialist.


Chocolade specialist

Martin Ambachtsheer

M. 06 10 38 49 70

E. Martin.ambachtsheer@beko-groothandel.nl

Training Najaar 2022

Werk aan je basis

Heb je professioneel nog weinig ervaring met chocolade, dan beginnen we bij de basis. We duiken in de wereld van cacao. Waar komt het vandaan? Hoe wordt het chocolade? Welke technieken kun je gebruiken? En wat zijn nou chocoladecreaties waarmee je relatief makkelijk kunt uitpakken?


Ontwikkel je verder

Of ben je op zoek naar inspiratie voor de feestdagen of specifeke thema’s? Ook dan ben je bij Chocolade Compleet aan het juiste adres. Voor de laatste trends en ontwikkelingen kun je uiteenlopende specialistische trainingen volgen.


Desgewenst één op één

Heb je specifeke productievragen of loop je ergens tegenaan in chocoladezaken? Dan is het mogelijk een één op één training aan te vragen.


De beste specialisten staan voor je klaar

Onze chocoladespecialist Martin Ambachtsheer staat met diverse gastdocenten voor je klaar in het Beko Inspiratie Centrum te Utrecht.