BEKO IJS TRAININGEN 2023

We bieden verschillende trainingen aan om jou verder op weg te helpen bij het bereiden van ijs. Of je nu net pas begint, of al wat verder gevorderd bent. Ontdek welke training bij jou past!


TRAINING

KERST IJSTAARTEN


VOLGEBOEKT!


Heb jij je niet ingeschreven voor de training maar wil je wel graag aan de slag met kerst ijstaarten? Maak dan een afspraak met onze specialisten Jan & Daniël voor een één op één training.


Dit is een training voor zowel de ijsbereider als de patissier die met kerst zijn assortiment wil aanvullen met ijstaarten. We gaan twee verschillende taarten compleet vanuit de basis opbouwen en met de opgedane kennis kunnen de deelnemers zelf hun creativiteit kwijt in mooie kersttaart recepten. Buiten ambachtelijk bereidt ijs maken we een parfait/semifreddo en verschillende glacages en decoraties. 


DATUM: 9 en 10 oktober

LOCATIE: Beko Inspiratie Centrum, Utrecht 

DOCENT: Jan Kees, Daniël Heidergott en Martin Ambachtsheer

KOSTEN: Gratis voor klanten

VOORWAARDEN: Maximaal 2 deelnemers per bedrijf

NIVEAU: Basis ijsbereider en/of patisserie

DOEL: Inspiratie voor een mooi kerstassortiment

MEER INFO: Wil je meer informatie over deze training? Neem contact op met Jan of Daniël via Jan.Kees@beko-groothandel.nl of via Daniel.Heidergott@beko-groothandel.nl


Heb jij je niet ingeschreven voor de training maar wil je wel graag aan de slag met kerst ijstaarten? Maak dan via ondertsaande button een afspraak met onze specialisten Jan & Daniël voor een één op één training.


TRAINING

SORBETIJS


Schrijf je nu in!


Deze training geeft jou inzicht in het bereiden van verschillende sorbet recepten. Tijdens de training maken we enkel gebruik van vers- of diepvriesfruit, dus geen pasta’s. Daarnaast geven we toelichting op de functies van verschillende suikers en bindmiddelen in een sorbetrecept en staan we stil bij de reductie van suiker in je recept.


DATUM: 25 september

LOCATIE: Beko Inspiratie Centrum, Utrecht

DOCENT: Jan Kees en Daniel Heidergott

KOSTEN: Gratis voor klanten

VOORWAARDEN: Max. 2 deelnemers per bedrijf, max. 15 deelnemers per sessie

NIVEAU: Basis-ijsbereider

DOEL: Verbeteren van de sorbetrecepten door gebruik te maken van vers- of diepvriesfruit en reductie van suiker

MEER INFO: Wil je meer informatie over deze training? Neem contact op met Jan of Daniël via Jan.Kees@beko-groothandel.nl of via Daniel.Heidergott@beko-groothandel.nl



TRAINING

SEMIFREDDO 


Schrijf je nu in!


De “zomerdip” van je chocolaterie opvangen met een alternatief, toegankelijk ijsproduct dat ook nog zonder een specifieke ijsmachine gemaakt kan worden? Dan is de semifreddo training wellicht wat voor jou! Tijdens deze training maken we verschillende fruit recepten, maar ook zeker de chocolade zal niet worden overgeslagen! Daarnaast gaan we een recept maken compleet uit de basis die we zullen vergelijken met een “vloeibare en poedervorm” semifreddo/parfait.


DATUM: 13 en 14 juni

LOCATIE: Beko Inspiratie Centrum, Utrecht 

DOCENT: Jan Kees, Daniël Heidergott en Martin Ambachtsheer

KOSTEN: Gratis voor klanten

VOORWAARDEN: Maximaal 2 deelnemers per bedrijf

NIVEAU: Beginners

DOEL: Introductie in de wereld van semifreddo

MEER INFO: Wil je meer informatie over deze training? Neem contact op met Jan of Daniël via Jan.Kees@beko-groothandel.nl of via Daniel.Heidergott@beko-groothandel.nl



TRAINING

SORBETIJS


Schrijf je nu in!


Deze training geeft jou inzicht in het bereiden van verschillende sorbet recepten. Tijdens de training maken we enkel gebruik van vers- of diepvriesfruit, dus geen pasta’s. Daarnaast geven we toelichting op de functies van verschillende suikers en bindmiddelen in een sorbetrecept en staan we stil bij de reductie van suiker in je recept.


DATUM: 25 september

LOCATIE: Beko Inspiratie Centrum, Utrecht

DOCENT: Jan Kees en Daniel Heidergott

KOSTEN: Gratis voor klanten

VOORWAARDEN: Max. 2 deelnemers per bedrijf, max. 15 deelnemers per sessie

NIVEAU: Basis-ijsbereider

DOEL: Verbeteren van de sorbetrecepten door gebruik te maken van vers- of diepvriesfruit en reductie van suiker

MEER INFO: Wil je meer informatie over deze training? Neem contact op met Jan of Daniël via Jan.Kees@beko-groothandel.nl of via Daniel.Heidergott@beko-groothandel.nl



TRAINING

KERST IJSTAARTEN


Schrijf je nu in!


Dit is een training voor zowel de ijsbereider als de patissier die met kerst zijn assortiment wil aanvullen met ijstaarten. We gaan twee verschillende taarten compleet vanuit de basis opbouwen en met de opgedane kennis kunnen de deelnemers zelf hun creativiteit kwijt in mooie kersttaart recepten. Buiten ambachtelijk bereidt ijs maken we een parfait/semifreddo en verschillende glacages en decoraties. 


DATUM: 9 en 10 oktober

LOCATIE: Beko Inspiratie Centrum, Utrecht 

DOCENT: Jan Kees, Daniël Heidergott en Martin Ambachtsheer

KOSTEN: Gratis voor klanten

VOORWAARDEN: Maximaal 2 deelnemers per bedrijf

NIVEAU: Basis ijsbereider en/of patisserie

DOEL: Inspiratie voor een mooi kerstassortiment

MEER INFO: Wil je meer informatie over deze training? Neem contact op met Jan of Daniël via Jan.Kees@beko-groothandel.nl of via Daniel.Heidergott@beko-groothandel.nl