CHOCOLADE COMPLEET CURSUSSEN EN TRAININGEN

WELKE STAPPEN WIL JIJ MAKEN IN CHOCOLADE?

Werken met chocolade is fantastisch. Of je nu beginnend bent of al redelijk ervaren. Wil jij je op dit gebied (verder) ontwikkelen, dan is Chocolade Compleet er om je te helpen. Met een Choccing veelzijdig aanbod. Zo hebben we diverse trainingen waarmee je gegarandeerd mooie stappen maakt.

Inspiratietour Parijs

Voor het eerst in de geschiedenis van Chocolade Compleet zijn we naar Parijs gegaan! Drie dagen lang hebben we de sensatie van Franse topchocolade-inspiratie mogen ervaren, mét ook een bezoek aan de distilleerderij van Cointreau in Angers. We hebben ontdekt wat alcohol kan doen voor jouw chocoladecreaties. Samen met vakgenoten c.q. -idioten en een gids die de Franse hoofdstad kent als z’n broekzak hebben we ervaren en geproefd aan het beste wat Parijs te bieden heeft. Zowel zintuigen als creativiteit werden geprikkeld. Geheel verzorgd met vervoer, maaltijden en overnachtingen.

Bekijk inspiratietour

ALVAST AAN DE SLAG MET JE BASIS CHOCOLADE VAARDIGHEDEN

Wil jij alvast aan de slag met chocolade? Duik dan lekker in de tutorials en daag je zelf uit, met basistechnieken en handige weetjes voor beginnende chocolatiers of ga als meer ervaren chocolatier aan de slag met je eigen showstuk. We hebben hier twee tutorials voor je uitgelicht, voor de overige tutorials en inspiratiefilmpjes kun je terecht op het Callebaut YouTube kanaal.

HOE TEMPEREER IK CHOCOLADE MET CALLETS?

HOE MAAK IK DE BESTE VORMBONBON?

Één op één training

Martin is niet alleen heel ervaren, maar ook heel inspirerend, en enthousiast. Hij heeft antwoord op alles wat je maar kunt vragen als het gaat om werken met chocolade. Choccing veelzijdig dus, typisch Chocolade Compleet. Wil jij starten met chocolade maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak jij al de mooiste creaties, maar wil je meer weten over smaakprofielen? Ben je benieuwd naar de voordelen van werken met machines? Mail Martin op martin.ambachtsheer@beko-groothandel.nl en ga samen aan de slag om jouw chocoladeskills naar een nog hoger niveau te tillen.

Mail Martin

LAAT JE INSPIREREN!