Ontdek de chocolatier in jezelf


Wil je graag aan de slag met het creëren van je eigen chocoladewerk? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Met het Chocolade Compleet concept bieden wij je de mogelijkheid om stap voor stap een echte chocoladekunstenaar in jezelf naar boven te halen. Zodat ook de échte chocoladeliefhebbers omlopen voor het aanbod bij jou in de winkel. 


Ontdek de veelzijdigheid van het maken van je eigen bonbons, ontwikkel je eigen chocoladebrood of verwerk chocolade in jouw patisserie. Door te werken met chocolade ontwikkel jij producten met eigen signatuur die zich uitstekend lenen om je te onderscheiden ten opzichte van andere bakkers. 

Melkchocolade in druppels, blokvorm of met specifieke origine

Donkere chocolade van 44% tot maar liefst 80,1%

Van Ruby tot chocolade met karamel of cappuccino smaak

Van poedercoatings tot  spuitbussen voor hét wow effect


Van een enorme variatie aan chocolade druppels tot dé mooiste bonbonvormen


Chocolade wordt steeds populairder en ook een duurzame herkomst van de cacaobonen speelt een steeds belangrijkere rol. Daarom voorzien we in samenwerking met Callebaut in 100% duurzame chocolade. Of je nu op zoek bent naar pure chocolade met ruim 70% cacao, chocolade met een specifieke herkomst of dat je gaat voor de knalroze Ruby gemaakt van een natuurlijk roze cacaoboon.


Met het Chocolade Compleet concept haal je naast Callets alle chocoladebenodigdheden in huis die je als chocolatier nodig hebt. Van de meest smaakvolle bonbonvullingen tot knallende coatings en krakend lekkere noten. Ook als je op zoek bent naar die ene bonbonvorm, een couverturebak of tempereermachine. We hebben het. 


Wil jij je graag ontwikkelen in chocoladewerk? Volg dan een van de chocoladecursussen van Chocolade Compleet.Van basiscursus per niveau tot masterclass. Leer, laat je inspireren en vul jouw winkel met de mooiste en lekkerste chocoladecreaties. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.


Ben jij al de chocolatier die je wilt zijn? Ontdek dan de beste chocolade grondstoffen, van Callets tot chocolade decoraties en smaakpasta's en compounds. Ga aan de slag met nieuwe chocoladevormen of maak het jezelf makkelijker met onze chocolademachines





Verpakkingen

Ballontins
Blokbodemzak
Deep cover box
Etageres
Kokers
Luxe blisters

Presentatiekubussen

Presentatiezakjes


Gereedschappen

Bonbongereedschap
Chocoladeletters
Chocoladevormen

Overig gereedschap

Paletmessen en spatels

Machines

Chocoladefonteinen

Couverturebakken
Mouleermachines

Tempereermachines

Chocolade favorieten

Callets madagascar 4x2,5kg

Callebaut

9070101

Chocoshine

Callebaut

8045386

CM cacaomassa 4x2,5kg

Callebaut

8045910

Callets CW2 wit vorm 2x10kg

Callebaut

8045318