Verse groenten en fruit online bestellen bij Beko Groothandel

Voor jouw producten ben je natuurlijk altijd op zoek naar de beste kwaliteit. Hier speelt ook de versheid van producten een grote rol. Bij Beko Groothandel snappen wij dat maar al te goed. Daarom bieden wij alleen producten aan die ook echt lekker vers bij jou geleverd kunnen worden. Zo ben je altijd verzekerd van lekkere verse appels, kiwi's, aardbeien en meer. 


Breed assortiment groenten en fruit

Omdat bij groenten en fruit de versheid een extra grote rol speelt kun je niet alleen vers en direct bij ons bestellen, maar bieden wij ook de optie om verse groente en fruit bij Van Gelder te bestellen. Zij kunnen direct en elke dag jouw verse producten bezorgen. Wil je bijvoorbeeld verse sla hebben voor je belegde broodjes, of verse aardbeien voor je taart, gebak of smoothies, dan kan die via Van Gelder


Naast de versproducten die je via ons bij Van Gelder kunt bestellen, hebben wij ook heerlijke verse appelblokjes, appelbollen en overig fruit in ons assortiment om de lekkerste creaties mee te maken. 


Verse groenten en fruit voor al je creaties

Met de lekkerste en verse groenten en fruit maak je het heerlijkste assortiment voor jouw klanten en kan je eindeloos variëren. Gebruik heerlijke appelblokjes voor in je appeltaart, appelflap of ander appelgebak. Maak de lekkerste smoothies van ons verse fruit en beleg je verse broodjes met heerlijk sla en andere groente. Alles om een heerlijk assortiment neer te zetten!


Kwaliteit gegarandeerd

Bij Beko Groothandel weten wij hoe belangrijk de kwaliteit van jouw producten is. Als dé groothandel voor jou, kiezen wij ook niet zomaar voor onze producten. Wij bieden enkel en uitsluitend alleen de beste kwaliteit voor jou. Zo hebben wij verse groenten en fruit van merken als Van Gelder, Verstegen en Vereecken