Appel en vruchtenbeignets kopen bij Beko Groothandel

Beko Groothandel biedt een ruim assortiment aan heerlijke appel en vruchtenbeignets. Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en met liefde gemaakt, zijn deze beignets perfect voor elk seizoen en geschikt voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een feestje, koffiepauze of simpelweg een lekker tussendoortje, onze producten zijn altijd een succes. Laat je verrassen door onze heerlijke smaken en bestel vandaag nog bij Beko Groothandel.


Vruchtenbeignets

We kennen allemaal de klassieke appelbeignet, maar je kunt beignets natuurlijk ook met ander fruit maken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan ananas, banaan of kersen. Dit zorgt voor een heerlijke variatie van de welbekende beignet. 


Ingrediënten van een beignet

Een typisch beignet recept bevat bloem, suiker, gist, zout, melk, eieren en boter. Daarnaast kan er nog vanille extract, kaneel of nootmuskaat aan worden toegevoegd. De ingrediënten worden gemengd tot een deeg en vervolgens gefrituurd tot ze goudbruin en knapperig zijn. Traditioneel worden beignets bestrooid met poedersuiker of kaneelsuiker en warm geserveerd. Beignets kunnen ook worden gevuld, bijvoorbeeld met fruit, chocolade, spijs of room. Veelal worden beignets gegeten tijdens oud & nieuw.


Kwaliteit gegarandeerd Breed assortiment appel en vruchtenbeignets

Bij Beko Groothandel hebben wij een breed assortiment in appel en vruchtenbeignets. Van gebakken roomboter appelbeignets met schijf, tot ongebakken margarine appelbeignets. En niet alleen bieden wij een breed assortiment in soort en hoeveelheid aan, ook maken we onderscheid in diverse merken. Kies bijvoorbeeld voor de beignets van De Graaf Bakeries, Procema of Pruvé.