Debic Cream Plus Mascarpone
- Auteur: Lieke Bonsma
- 21 November 2023
Debic heeft een nieuwe kant-en-klare mix ontwikkeld: Debic Cream Plus Mascarpone. Extra romig én extra makkelijk.
Lees meerGa jij voor de perfecte oliebol?
- Auteur: Sander van Gastel
- 17 November 2023
Bekijk de video voor het bakken van de lekkerste oliebollen.
Lees meerCeres kwaliteitsbloem voor een kraakvers resultaat
- Auteur: Lieke Bonsma
- 07 November 2023
Dinasuper, Dinalux, Dina 100 en Dina 25 hebben niet alleen een langere houdbaarheid, maar verhogen ook je rendement zonder in te leveren op kwaliteit.
Lees meerThermometers
- Auteur: Sander van Gastel
- 22 October 2023
De thermometer: een onmisbaar item in je bakkerij!
Lees meerStoofpeer Carre met Fruffi
- Auteur: Lieke Bonsma
- 17 October 2023
Met de passende fruitsmaken geef je je creaties een extra-fruitig karakter.
Lees meerBun'n'Roll NY stijl
- Auteur: Lieke Bonsma
- 17 October 2023
De New York Roll is de nieuwste viennoiserie trend die furore maakt in de food cultuur over heel de wereld.
Lees meerSpelt zonnepit volkoren
- Auteur: Lieke Bonsma
- 10 October 2023
Volkoren is een trend en de vraag naar volkoren producten stijgt, Ireks heeft een uniek volkoren speltbrood ontwikkeld: spelt zonnepit volkoren.
Lees meerWaldkorn Classic Rogge Deluxe
- Auteur: Lieke Bonsma
- 10 October 2023
Waldkorn Classic is een 50% mix voordonker meergranenbrood - heerlijk luchtig - dé echte klassieker om dagelijks van te genieten bij het ontbijt of tijdens de lunch - bevat tarwe, haver, rogge, zonnebloempitten en gerstemout.
Lees meerGeen geleur meer met grondstoffen
- Auteur: Sander van Gastel
- 03 October 2023
Hygiënische, efficiënte en ergonomische grondstoffencontainers.
Lees meerMededeling Hela Thissen
- Auteur: Lieke Bonsma
- 25 September 2023
Hela Thissen B.V. zal per 1 oktober 2023 stoppen met het leveren van producten van Braun en Agrano.
Lees meerStar’bake Meergranen Volkoren
- Auteur: Lieke Bonsma
- 19 September 2023
Een premix voor al uw volkoren en meergranen broodsoorten van licht- tot donkermeergranen, zowel voor rechtstreekse verwerking als voor remrijs of diepvriestoepassingen.
Lees meerWat weet jij over bakkerijgereedschappen?
- Auteur: Sander van Gastel
- 17 September 2023
Onlangs hebben we een nieuwe brochure uitgebracht waar we ons kernassortiment aan bakkerijgereedschappen uitlichten.
Lees meerTegral boerencakemix
- Auteur: Lieke Bonsma
- 12 September 2023
Deze mix biedt de ideale basis om te experimenteren en te innoveren, terwijl het vertrouwde gevoel van traditie behouden blijft.
Lees meerBridor pompoenbrood
- Auteur: Lieke Bonsma
- 11 September 2023
Bridor introduceert een nieuw “verwenbrood” op traditioneel wijze is bereidt met pompoenpuree en stukjes noot voor een heerlijke, zachte en ronde zoete smaak.
Lees meerDe toenemende vraag naar vegan
- Auteur: Lieke Bonsma
- 08 September 2023
Bakels' reeks vegan bakkerij producten speelt in op de groeiende vraag naar vegan.
Lees meer11 Stedenkoek
- Auteur: Lieke Bonsma
- 08 September 2023
Maak het zelf en proef de magie van de 11 stedenkoek. De koek is lekker, gezond en heerlijk zoet met frissen fruitige smaaktonen.
Lees meerGemarmerde Chocoladeletters - In 5 kleuren en smaken
- Auteur: Carli van Breukelen
- 07 September 2023
Ga aan de slag met deze vrolijk gekleurde chocoladeletters! Met de 5 colors of chocolate bied jij jouw klanten dit jaar een net andere letter aan dan voorgaande jaren.
Lees meerRoyal Steensma introduceert, POTATO MELANGE!
- Auteur: Lieke Bonsma
- 05 September 2023
Met de unieke smaak en textuur is aardappelbrood een absolute aanrader voor broodliefhebbers die op zoek zijn naar iets nieuws en verrassends.
Lees meerTraditioneel banketbakkers roomijs met variegato Biskokrok
- Auteur: Marijke Koene
- 31 August 2023
Een heerlijk roomijsje in een handomdraai gemaakt, afgetopt met variegato Biskokrok.
Lees meerWitte chocolade met Maracuja variegato en Crumble Burro
- Auteur: Marijke Koene
- 31 August 2023
Een heerlijk roomijsje in een handomdraai gemaakt, afgetopt met maracuja variegato en Crumble Burro
Lees meerRecept chocolade snail croissant
- Auteur: Marijke Koene
- 31 August 2023
Overgevlogen uit New York is de ‘New York roll’, ook wel snail croissant genoemd in Nederland. Met zijn strakke ronde vorm en vulling is de croissant niet alleen heel smaakvol, maar ook een lust voor het oog.
Lees meerBosaardbeien Sorbet met limoen-munt variegato
- Auteur: Marijke Koene
- 31 August 2023
Ontdek het recept van deze frisse bosaardbeien sorbet met limoen-munt variegato.
Lees meerLimoncello sorbet met frambozen variegato
- Auteur: Marijke Koene
- 31 August 2023
Een verdraaid goeie combinatie van limoen en frambozen!
Lees meerHet meest complete margarine aanbod
- Auteur: Lieke Bonsma
- 25 August 2023
Debco margarines en plantaardige vetten zijn het resultaat van een unieke expertise en verhogen het gebruiksgemak.
Lees meerSluit het jaar fruitig af met Fruffi fruitvullingen
- Auteur: Lieke Bonsma
- 22 August 2023
Met de passende fruitsmaken geef je je creaties een extra-fruitig karakter.
Lees meerZo smaakvol kan plantaardig zijn
- Auteur: Marijke Koene
- 08 August 2023
Een plantaardig assortiment maken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Debic Vegantop is ideaal om op te kloppen of om mee te decoreren.
Lees meerPlus stokbroden: topkwaliteit in 5 minuten!
- Auteur: Marijke Koene
- 01 August 2023
Ontdek de PLUS stokbroden van Pastridor! De bekende, heerlijke kwalitatieve stokbroden maar dan aangepast aan de wensen van nu.
Lees meerHerbruikbare koffiebekers
- Auteur: Marijke Koene
- 18 July 2023
Werken aan een wereld waarin steeds meer verpakkingen worden hergebruikt.
Lees meerChocolade Semifreddo met passievrucht topping
- Auteur: Marijke Koene
- 11 July 2023
Een heerlijk zomers recept met chocolade en passievrucht!
Lees meerGrand Pâtissier Gold
- Auteur: Marijke Koene
- 04 July 2023
Grand Pâtissier Gold is uniek op de markt. Een perfecte combinatie van romige boter en een hoge techniciteit.
Lees meerIJken en kalibreren, betekenis én het verschil!
- Auteur: Carli van Breukelen
- 21 June 2023
Alles over ijken en kalibreren en het verschil tussen deze twee.
Lees meerYoghurt ijs met eigen gemaakte Variegati
- Auteur: Marijke Koene
- 13 June 2023
Een klassieker met eigen gemaakte Variegati.
Lees meerZaag- en snijgereedschap in de bakkerij
- Auteur: Sander van Gastel
- 12 June 2023
Met deze collectie messen haal je de beste kwaliteit in je bakkerij.
Lees meerGrainDesign Black&White
- Auteur: Sander van Gastel
- 05 June 2023
Werk je broden in stijl af met GrainDesign Black&White.
Lees meerOntdek de onweerstaanbare havercrackers: Gezond genieten!
- Auteur: Carli van Breukelen
- 31 May 2023
Voor iedereen die op zoek is naar een lekkere én verantwoorde keuze voor een cracker, ontdek onze heerlijke en voedzame havercrackers. Rijk van smaak, met liefde gemaakt in onze bakkerij en dat proef je!
Lees meerFuze Tea - Ontdek ijsthee zoals je nog nooit hebt geproefd
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 16 May 2023
Fuze Tea is een ijsthee met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Dankzij de onverwachte smaak van echte thee-bladeren, fruit en kruiden-extracten, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf.
Lees meerNajaarsdagen actie! Ontdek ijsthee zoals je nog nooit hebt geproefd
- Auteur: Sander van Gastel
- 16 May 2023
Fuze Tea is een ijsthee met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Dankzij de onverwachte smaak van echte thee-bladeren, fruit en kruiden-extracten, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf.
Lees meerSpeculoos van Lotus Biscoff, dé smaakmaker in recepten
- Auteur: Marijke Koene
- 16 May 2023
Maak de lekkerste recepten met de iconische smaak van Lotus Biscoff.
Lees meerYuzu sorbet met gember
- Auteur: Marijke Koene
- 15 May 2023
Een fris-zuur sorbet ijsje met Aziatische twist!
Lees meerMolco Pastel de Nata, het heerlijke gebakje uit Portugal
- Auteur: Marijke Koene
- 09 May 2023
Pastel de Nata is een authentiek Portugees bladerdeeggebakje met een romige vulling. Zo lekker dat het nu ook buiten Portugal een geliefde lekkernij is. Verras je klanten met dit traditioneel gebakje!
Lees meerRecept: kokos Semifreddo
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 05 May 2023
Semifreddo: dé trend uit Italië nu ook in Nederland
Lees meerRuim assortiment Flexipanmatten
- Auteur: Sander van Gastel
- 05 May 2023
De flexibele bakvormen van Flexipan
Lees meerExcotisch Pitahaya gebakje
- Auteur: Marijke Koene
- 19 April 2023
Een exotisch recept uit Rise! van een Pitahaya gebakje op Bretonse koekbodem. Met rode chocolade/sesam dip, biscuitplakken van Charlotte beslag en een vulling van afwisselend frambozen-marmelade en -mousse. Inclusief een luchtige panna cotta van kokosblad en limoenblad bovenop.
Lees meerSpicy mango tartelette
- Auteur: Marijke Koene
- 19 April 2023
Een spicy recept uit Rise! van een tartelette van zanddeeg, met limoen mousse, ganache montee van witte chocolade/sereh én spicy mango blokjes/gelei.
Lees meerVan croissant naar macaron
- Auteur: Marijke Koene
- 18 April 2023
Geef croissants een tweede leven door ze om te toveren naar macroissants.
Lees meerSabayon ijstaart
- Auteur: Marijke Koene
- 18 April 2023
Een heerlijke ijstaart perfect voor het voorjaar!
Lees meerDuurzaam banket kiest voor Be Better
- Auteur: Marijke Koene
- 03 April 2023
Een plantaardig boter alternatief om 1:1 roomboter te vervangen? Ontdek de boter van Be Better!
Lees meerRoomijs met in rum getrempeerde vijgen
- Auteur: Marijke Koene
- 21 March 2023
Ontdek dit roomijs recept met gekarameliseerde vijgen!
Lees meerNieuw! Baker & Baker Cookie Dough
- Auteur: Sander van Gastel
- 03 March 2023
Heerlijke koekjes in een handomdraai? Makkelijk! Met het gloednieuwe kant-en-klare koekjesdeeg van Baker & Baker kan jij alle kanten uit. Ontdek onze recepten en tips!
Lees meerDoe het biologisch, doe het goed!
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 03 March 2023
Bak roggebrood met biologisch meel van Minoterie Suire.
Lees meerVegan hazelnoot ijs
- Auteur: Marijke Koene
- 21 February 2023
Je ijs ook vegan maken? Dat kan! Ontdek het recept.
Lees meerEasy Brioche van Puratos
- Auteur: Carli van Breukelen
- 14 February 2023
Briochebrood, heerlijk voor je ontbijt of lunch!
Lees meerCreatief met Pasen
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 25 January 2023
Haasjes & haantjes, een vergeten succesrecept.
Lees meerVerwen je klanten dubbel met Valentijn
- Auteur: Anke Daling
- 02 January 2023
Verkoop deze hartvormige donuts in jouw zaak en steun het goede doel!
Lees meerWaldkorn® Classic Brioche
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 01 January 2023
Ga aan de bak met de Waldkorn Classic Volkoren mix en bak een gezondere variant van de brioche!
Lees meerOliebollen in de mix
- Auteur: Anke Daling
- 14 December 2022
Variaties op de eeuwenoude klassieker
Lees meerMet deze 5 tips haal jij meer omzet uit je thee en koffie
- Auteur: Marijke Koene
- 29 November 2022
Benieuwd hoe je meer omzet uit je koffie en thee kan halen? Lees dan snel verder!
Lees meerEen goed gevulde carrot cake
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 25 October 2022
Een overheerlijke carrot cake met een perfecte najaarstouch van Polak.
Lees meerNieuw! Het Beste Brood Volkoren-Meergranen
- Auteur: Sander van Gastel
- 29 September 2022
Speel met ' Het Beste Broodmix Volkoren' van Bakels in op de verhoogde vraag van consumenten naar Volkoren producten. Het bevat alle kenmerkende ingrediënten welke het vertrouwde 'Beste Brood' zo lekker maken.
Lees meerGourmand viennoiserie assortiment met hartige ingrediënten
- Auteur: Anke Daling
- 27 September 2022
Ook hartige ingrediënten zoals ham en kaas kunnen een perfecte aanvulling vormen om on-the-go te consumeren of als snelle lunch te dienen. Lees meer.
Lees meerFermdor Active Durum
- Auteur: Sander van Gastel
- 19 September 2022
Een heerlijk korst, aroma en een volle smaak.
Lees meerCreativiteit met Cookie Dough
- Auteur: Lieke Bonsma
- 13 September 2022
Kant-en-klaar koekjesdeeg dat jou de creativiteit en vrijheid biedt om zelf de meest originele creaties te verzinnen!
Lees meerProef de herfst
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 09 August 2022
Herfst in de vorm van een taartje met de herfstmelange van Polak Spices.
Lees meerNotenbars met Sunpearl
- Auteur: Marijke Koene
- 19 July 2022
De notenmixen van Sunpearl lenen zich ook ideaal om de lekkerste bars mee te creëren! Benieuwd hoe? Lees dan verder.
Lees meerDé nieuwe generatie busbrood
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 12 July 2022
Een recept om nooit te vergeten
Lees meerRecept Longueur Framboos Meringue
- Auteur: Marijke Koene
- 28 June 2022
Benieuwd hoe je de longueur van Pastry Street kunt opmaken? Lees dan vooral verder voor inspiratie!
Lees meerKruidig, maar toch exotisch.
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 21 June 2022
Een perfecte combinatie voor een zomerse taart.
Lees meerDe traktatiebox
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 16 June 2022
Van eenpersoonstaartjes tot luxe koeken! Trakteren was nog nooit zo gemakkelijk.
Lees meerNaanta, geïnspireerd op naan en pita
- Auteur: Marijke Koene
- 14 June 2022
Ontdek het nieuwste broodje van Pastridor, de Naanta!
Lees meerO-tentic producten van Puratos: Geschikt voor al uw desem én rustieke broden
- Auteur: Anke Daling
- 07 June 2022
Geniet van de smaak, de historie en het gemak van O-tentic Durum & Tradizione, want de toekomst van brood ligt in het verleden.
Lees meerLatte Macchiato Cake
- Auteur: Anke Daling
- 19 May 2022
Eindeloos variëren in smaak en vorm? Dat kan met dit nieuwe cake concept van IREKS.
Lees meerRecept Aardbeien-chocolade slof
- Auteur: Marijke Koene
- 17 May 2022
Benieuwd hoe je de chocolade slof van Pastry Street kunt opmaken? Lees dan vooral verder voor inspiratie!
Lees meerVaderdag zit helemaal snor!
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 10 May 2022
Hoe varieer jij binnen jouw assortiment tijdens Vaderdag dit jaar?
Lees meerNedertarwe
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 05 May 2022
Graan uit Nederland is eigenlijk heel logisch.
Lees meerLEVANTO, DE SMAAK VAN TIJD
- Auteur: Anke Daling
- 03 May 2022
Desembrood is brood met een unieke, volle en natuurlijke smaak, ontdek het desembrood van Paniflower.
Lees meerPastel de nata verovert de wereld
- Auteur: Anke Daling
- 26 April 2022
Portugese patisserie op haar best én een heerlijk stukje geschiedenis!
Lees meerTiger Paste®-Momentmakers-Vaderdag
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 19 April 2022
The roaring taste maker! Bekijk het recept.
Lees meerSunpearl kleinverpakkingen
- Auteur: Sophie Leenders
- 05 April 2022
Gedroogd en gekonfijt fruit in de handzame kleinverpakkingen
Lees meerTropical Sloftaart met Pastry Street
- Auteur: Marijke Koene
- 28 March 2022
Benieuwd hoe je de slof taartbodem van Pastry Street kunt opmaken? Lees dan vooral verder voor inspiratie!
Lees meerTiger Paste®
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 22 March 2022
The roaring taste maker! Bekijk het recept.
Lees meerDit is hoe goed vegan kan zijn!
- Auteur: Sophie Leenders
- 15 March 2022
Maak heerlijk veganistisch gebak met de nieuwe plantaardige topping van Debic
Lees meerBeko Groothandel introduceert Pastry Street
- Auteur: Marijke Koene
- 08 March 2022
We hebben leuk nieuws! Sinds 7 maart bestaat Pastry Street, het nieuwe huismerk van Beko Groothandel. Benieuwd naar het merk? Lees dan gauw de blog!
Lees meerLET’S ROLL TOGETHER-Momentmakers-Koningsdag
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 28 February 2022
Een leuke variant van een echte klassieker; de tompoucerol!
Lees meerVegan gebak in de bakkerij!
- Auteur: Marijke Koene
- 04 February 2022
Benieuwd hoe je de lekkerste creaties ook vegan kunt maken? Lees dan snel verder!
Lees meerHoe creëer je de beste latte art?
- Auteur: Marijke Koene
- 01 February 2022
Altijd al willen weten hoe je jouw koffie naar een volgend niveau tilt? Probeer eens latte art!
Lees meerWil je daar een (fris)drankje bij?
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 17 January 2022
Verkoopskills je hebt ze of je leert ze!
Lees meerProfessionele schoonmaakartikelen
- Auteur: Sander van Gastel
- 17 January 2022
Premium schoonmaakartikelen van FBK Denmark
Lees meerMinder suiker, meer smaak!
- Auteur: Sophie Leenders
- 11 January 2022
Ga voor Debic Slagroom 8% suiker
Lees meerRecept voor de perfecte wintertulband!
- Auteur: Marijke Koene
- 28 December 2021
Een tulband is altijd een goed idee! Maak daarom deze heerlijke wintervariant.
Lees meerAppetijtelijke hartige hapjes
- Auteur: Anke Daling
- 02 November 2021
Probeer nu de petits crolines van Baker & Baker!
Lees meerChocolate it all!
- Auteur: Anke Daling
- 19 October 2021
Maak het verschil met jouw zelfgemaakte chocolade
Lees meerWassen en wellen
- Auteur: Marijke Koene
- 05 October 2021
Maak het verschil! Was en wel je krenten en rozijnen.
Lees meerPumpkin spice chocolate chip cookies
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 21 September 2021
None
Lees meerBiologische boerenzuivel
- Auteur: Marijke Koene
- 17 September 2021
De zuivel van Weerribben is biologisch en komt uit natuurgebied Weerribben-Wieden
Lees meerMy Originals Cakes
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 07 September 2021
American style bakery
Lees meerMaak kennis met Risso
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 31 August 2021
Room op basis van planten
Lees meerOntdek de smoobees!
- Auteur: Anke Daling
- 24 August 2021
Zachte fruitparels een echte vegan verrijking voor al uw cakeproducten
Lees meerBrunches: een boost aan je zaak!
- Auteur: Marijke Koene
- 20 August 2021
Opzoek naar een nieuwe boost voor je zaak? Denk dan eens aan het aanbieden van brunches! Een erg goede manier voor het aantrekken én binden van gasten.
Lees meerChocolade ook dit najaar een hot item
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 10 August 2021
Je chocolade assortiment; zelf maken of inkopen?
Lees meerRozemarijn Abrikoos Finger
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 21 July 2021
Een heerlijke combinatie tussen abrikozen en rozemarijn
Lees meerAmerican Sweet Bakery: echt yummy!
- Auteur: Anke Daling
- 13 July 2021
Zalig zoet en onmisbaar in jouw zomers assortiment.
Lees meerVanilla Ice Cream!
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 24 June 2021
Een verfrissende klassieker. Vanille-ijs met échte vanille.
Lees meerGroene Thee IJs met Honing en Kandij
- Auteur: Sophie Leenders
- 15 June 2021
Sorbetijs met een heerlijk zoete en frisse combinatie
Lees meerLactosevrij sorbetijs van rooibos thee en frambozen
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 08 June 2021
Een heerlijk recept voor een super frisse sorbet.
Lees meerRooibos thee ijs met gember en verse munt
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 01 June 2021
Een heerlijk recept voor een frisse sorbet ijssmaak!
Lees meerAardbeien- & Morellenijs
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 25 May 2021
Hoe warmer het weer, hoe lekkerder een ijsje smaakt. Ga voor aardbeienijs en/of morellenijs.
Lees meerHam-Kaas Tulp
- Auteur: Anke Daling
- 18 May 2021
Laat jouw klanten de vaders verrassen met dit bijzondere ham-kaas broodje!
Lees meerGa voor ijskoffie!
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 11 May 2021
Een hemelse combinatie; koffie én ijs!
Lees meerNieuw bij Monpain: de Charentes croissant
- Auteur: Sophie Leenders
- 06 May 2021
Een Franse croissant met echte A.O.P. boter
Lees meerCorona: kansen of gemiste kansen?
- Auteur: Sophie Leenders
- 04 May 2021
Kobespa geeft 5 energietips die direct geld opleveren!
Lees meerKoude dranken
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 13 April 2021
Hoe belangrijk zijn koude dranken?
Lees meer3 ways of frozen yoghurt
- Auteur: Anke Daling
- 06 April 2021
Een populaire smaak maar hoe maak je 'm? En het oog wil ook wat, dus met een extra topping is het dubbel genieten!
Lees meerHaal het maximale uit de feestdag
- Auteur: Anke Daling
- 30 March 2021
Iedere festiviteit biedt jou als ondernemer ongekende kansen. Benut jij ze allemaal?
Lees meerGevulde karamelkoeken
- Auteur: Sophie Leenders
- 09 March 2021
Twee krokante koeken samengebracht met een heerlijke room-karamelvulling
Lees meerDecoreren - the sky is the limit!
- Auteur: Anke Daling
- 01 March 2021
Ontdek de mogelijkheden van decoraties en versier jouw smakelijke creaties.
Lees meerMasterline wegwerpspuitzakken
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 23 February 2021
Met de Masterline wegwerpspuitzakken ben je klaar voor de verwerking van iedere vulling.
Lees meerProef de heerlijke wereld van Monpain
- Auteur: Sophie Leenders
- 08 February 2021
Ontdek het nieuwste Beko Groothandel merk, broodjes om verliefd op te worden!
Lees meerCookie ijssandwiches
- Auteur: Sophie Leenders
- 02 February 2021
Koek en ijs, wie houdt er niet van? Ze zijn een match made in heaven!
Lees meerSpekkoek: heerlijk en een prachtig plaatje
- Auteur: Anke Daling
- 27 January 2021
Een traktatie voor elk moment
Lees meerHartenvlaai met liefde verpakt
- Auteur: Anke Daling
- 19 January 2021
Recept voor een heerlijk, liefdevolle hartenvlaai
Lees meerSmoothies - Go Green!
- Auteur: Anke Daling
- 11 January 2021
Recept voor een groene smoothie met banaan en mango.
Lees meerOercracker
- Auteur: Anke Daling
- 22 December 2020
Recept voor een 100% volkoren cracker of een vegan variant.
Lees meerThuisbakbrood: Vruchten-notenbrood
- Auteur: Anke Daling
- 07 December 2020
Recept voor een rustiek vruchten-notenbrood
Lees meerSint meets Kerst: Notenbrood
- Auteur: Anke Daling
- 01 December 2020
De smakelijke combinatie van speculaas en stol!
Lees meerThuisbakbrood: Batard
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 24 November 2020
Recept voor een smaakvol afbakstokbrood
Lees meerThuisbakbrood: Walnotenbrood
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 12 November 2020
Recept met COOLBAKE 2.0 en MOUTEXTRAKT DONKER
Lees meerDrie klassiekers voor de feestdagen
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 05 November 2020
We zetten drie klassiekers voor je op een rijtje.
Lees meerThuisbakbrood: Rustieke bol
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 29 October 2020
Ontdek de heerlijke thuisbakbroden van IREKS
Lees meerEchte smaaksensatie
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 29 October 2020
Van kruidige muffins, tot een muffin met een frisse touch.
Lees meerSpeculaas slof mét advocaat
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 19 October 2020
Perfecte smaakmaker voor het najaar. Zeg nou zelf; dit klinkt toch lekker?
Lees meerChoclat® Sinterklaas
- Auteur: Sophie Leenders
- 08 October 2020
O, kom er eens kijken! Ontdek het Choclat® Sinterklaas assortiment.
Lees meerDe basis voor een goed strooigoed seizoen
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 08 September 2020
De musthaves voor de Sint periode
Lees meerTerug naar school
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 18 August 2020
Goed gevulde broodtrommels en lunch & koffie to go.
Lees meerOnze 5 picknick favorieten
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 21 July 2020
Stel een picknick pakket samen voor jouw klanten.
Lees meerUienkruiers chili-paprika
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 07 July 2020
Ontdek het Ireks Thuisbakbrood concept met heerlijke recepten!
Lees meerVegan breekbrood met tomaat of spinazie
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 25 June 2020
Met de plantaardige vetstof Rama en groente; Vegan én heel lekker!
Lees meerThuisbakbrood: Baguette met parika-chili
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 23 June 2020
Het broodconcept voor krakend vers stokbrood bij de BBQ.
Lees meerVEGA VS VEGAN
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 19 June 2020
Vega en vegan. Maar wat is het verschil?
Lees meerOnze 5 BBQ favorieten
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 16 June 2020
Voor een zomers BBQ assortiment
Lees meerOp z’n Hollands: gevulde koeken
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 12 June 2020
Een echte klassieker!
Lees meerLACTOSEVRIJE CHEESECAKE
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 10 June 2020
De opmars van cheesecake; nu ook lactose vrij.
Lees meerALL ABOUT: PIZZA
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 09 June 2020
Een cheesy recept voor overheerlijke pizza
Lees meerThuisbakbrood: Baguette spéciale met walnoten-vijgen
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 05 June 2020
Het recept voor een smaakvol borrelbrood.
Lees meerBONBON dag
- Auteur: Sophie Leenders
- 26 May 2020
Op 24 juni wordt deze chocolade traktatie extra in het zonnetje gezet.
Lees meerThuisbakbrood
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 20 May 2020
In samenwerking met IREKS introduceren wij het Thuisbakbrood concept.
Lees meerEen appeltje voor de dorst?
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 12 May 2020
Appelgebak; meer dan alleen oma's appeltaart!
Lees meerOnze 7 Moederdag favorieten
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 01 May 2020
Met deze producten maak jij van Moederdag een feestje.
Lees meerVEGETARISCH - in de volksmond VEGA!
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 29 April 2020
Vegetarisch of flexitarisch, we zien het steeds meer. Wat houdt dat in?
Lees meerMet jou wil ik wel een beschuitje eten!
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 28 April 2020
Een kaneelbeschuitje met roomboter en verse aardbeien bijvoorbeeld.
Lees meerBezorg Moederdag thuis
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 21 April 2020
Help vaders en kinderen een handje met een ontbijt op bed pakket voor Moederdag.
Lees meerVegan Oranje Tompouce “IK WILL’EM”-Momentmakers-Koningsdag
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 17 April 2020
Zo kan écht iedereen proeven van de oranjegekte!
Lees meerZWEEDS WITTEBROOD
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 10 April 2020
Zweeds Wittebrood; wat is het en hoe is het ontstaan? En hoe kun je hier als bakker op inspelen? Je leest het hier!
Lees meerPasen ‘not without my chocolate’
- Auteur: Sophie Leenders
- 06 April 2020
Callebaut® ondersteunt lokale chocolatiers met nieuw online platform!
Lees meerDE FRANSE TOPPER
- Auteur: Sophie Leenders
- 03 April 2020
Hoogwaardige Franse bloem in handzame kiloverpakking
Lees meerBAKKERS: DÉ INSPIRATIEBRON
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 27 March 2020
Laat je inspireren met diverse ideeën. Onze ideeën? Nee ...
Lees meerLanceer binnen 48 uur gratis jouw eigen webshop
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 26 March 2020
Bakeronline: Snel, gemakkelijk én gratis jouw eigen webshop!
Lees meerVROLIJK PASEN
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 25 March 2020
Als wij niet naar buiten kunnen, dan halen we Pasen toch naar binnen?!
Lees meerEi-catchers
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 17 March 2020
Bereid je voor op Pasen en creëer de mooiste Paaseieren.
Lees meerDé top 7 paasfavorieten
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 17 March 2020
Pak ook nu uit met Pasen en speel in op de Nederlandse tradities.
Lees meerLIEFDE GAAT DOOR DE MAAG!
- Auteur: Sophie Leenders
- 07 February 2020
Verras de niet-zoetekauwen met een hartvormige quiche! Een perfect valentijnsgeschenk.
Lees meerSMOOTHIES ZIJN HOT!
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 24 December 2019
Een succesvol smoothierecept voor méér onderscheidend vermogen en méér omzet.
Lees meerSMOOTH AND SILKY: CURD!
- Auteur: Sophie Leenders
- 17 December 2019
Curds zijn veelzijdig: Serveer het bij scones of gebruik het als vulling voor taarten, gebak en tartelettes.
Lees meerRISE! KOMT ALS GEROEPEN
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 20 November 2019
Vol van inspiratie om bakkers, patissiers en chocolatiers naar nieuwe hoogten te laten rijzen
Lees meerDURUM: POWERGRAAN VOOR PASSIEVOLBROOD
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 18 November 2019
Een krokante korst, een mooie kruim en vooral een overheerlijke smaak.
Lees meerDebic Cream Plus Mascarpone
- Auteur: Lieke Bonsma
- 21 November 2023
Debic heeft een nieuwe kant-en-klare mix ontwikkeld: Debic Cream Plus Mascarpone. Extra romig én extra makkelijk.
Lees meerGa jij voor de perfecte oliebol?
- Auteur: Sander van Gastel
- 17 November 2023
Bekijk de video voor het bakken van de lekkerste oliebollen.
Lees meerCeres kwaliteitsbloem voor een kraakvers resultaat
- Auteur: Lieke Bonsma
- 07 November 2023
Dinasuper, Dinalux, Dina 100 en Dina 25 hebben niet alleen een langere houdbaarheid, maar verhogen ook je rendement zonder in te leveren op kwaliteit.
Lees meerThermometers
- Auteur: Sander van Gastel
- 22 October 2023
De thermometer: een onmisbaar item in je bakkerij!
Lees meerStoofpeer Carre met Fruffi
- Auteur: Lieke Bonsma
- 17 October 2023
Met de passende fruitsmaken geef je je creaties een extra-fruitig karakter.
Lees meerBun'n'Roll NY stijl
- Auteur: Lieke Bonsma
- 17 October 2023
De New York Roll is de nieuwste viennoiserie trend die furore maakt in de food cultuur over heel de wereld.
Lees meerSpelt zonnepit volkoren
- Auteur: Lieke Bonsma
- 10 October 2023
Volkoren is een trend en de vraag naar volkoren producten stijgt, Ireks heeft een uniek volkoren speltbrood ontwikkeld: spelt zonnepit volkoren.
Lees meerWaldkorn Classic Rogge Deluxe
- Auteur: Lieke Bonsma
- 10 October 2023
Waldkorn Classic is een 50% mix voordonker meergranenbrood - heerlijk luchtig - dé echte klassieker om dagelijks van te genieten bij het ontbijt of tijdens de lunch - bevat tarwe, haver, rogge, zonnebloempitten en gerstemout.
Lees meerGeen geleur meer met grondstoffen
- Auteur: Sander van Gastel
- 03 October 2023
Hygiënische, efficiënte en ergonomische grondstoffencontainers.
Lees meerMededeling Hela Thissen
- Auteur: Lieke Bonsma
- 25 September 2023
Hela Thissen B.V. zal per 1 oktober 2023 stoppen met het leveren van producten van Braun en Agrano.
Lees meerStar’bake Meergranen Volkoren
- Auteur: Lieke Bonsma
- 19 September 2023
Een premix voor al uw volkoren en meergranen broodsoorten van licht- tot donkermeergranen, zowel voor rechtstreekse verwerking als voor remrijs of diepvriestoepassingen.
Lees meerWat weet jij over bakkerijgereedschappen?
- Auteur: Sander van Gastel
- 17 September 2023
Onlangs hebben we een nieuwe brochure uitgebracht waar we ons kernassortiment aan bakkerijgereedschappen uitlichten.
Lees meerTegral boerencakemix
- Auteur: Lieke Bonsma
- 12 September 2023
Deze mix biedt de ideale basis om te experimenteren en te innoveren, terwijl het vertrouwde gevoel van traditie behouden blijft.
Lees meerBridor pompoenbrood
- Auteur: Lieke Bonsma
- 11 September 2023
Bridor introduceert een nieuw “verwenbrood” op traditioneel wijze is bereidt met pompoenpuree en stukjes noot voor een heerlijke, zachte en ronde zoete smaak.
Lees meerDe toenemende vraag naar vegan
- Auteur: Lieke Bonsma
- 08 September 2023
Bakels' reeks vegan bakkerij producten speelt in op de groeiende vraag naar vegan.
Lees meer11 Stedenkoek
- Auteur: Lieke Bonsma
- 08 September 2023
Maak het zelf en proef de magie van de 11 stedenkoek. De koek is lekker, gezond en heerlijk zoet met frissen fruitige smaaktonen.
Lees meerGemarmerde Chocoladeletters - In 5 kleuren en smaken
- Auteur: Carli van Breukelen
- 07 September 2023
Ga aan de slag met deze vrolijk gekleurde chocoladeletters! Met de 5 colors of chocolate bied jij jouw klanten dit jaar een net andere letter aan dan voorgaande jaren.
Lees meerRoyal Steensma introduceert, POTATO MELANGE!
- Auteur: Lieke Bonsma
- 05 September 2023
Met de unieke smaak en textuur is aardappelbrood een absolute aanrader voor broodliefhebbers die op zoek zijn naar iets nieuws en verrassends.
Lees meerTraditioneel banketbakkers roomijs met variegato Biskokrok
- Auteur: Marijke Koene
- 31 August 2023
Een heerlijk roomijsje in een handomdraai gemaakt, afgetopt met variegato Biskokrok.
Lees meerWitte chocolade met Maracuja variegato en Crumble Burro
- Auteur: Marijke Koene
- 31 August 2023
Een heerlijk roomijsje in een handomdraai gemaakt, afgetopt met maracuja variegato en Crumble Burro
Lees meerRecept chocolade snail croissant
- Auteur: Marijke Koene
- 31 August 2023
Overgevlogen uit New York is de ‘New York roll’, ook wel snail croissant genoemd in Nederland. Met zijn strakke ronde vorm en vulling is de croissant niet alleen heel smaakvol, maar ook een lust voor het oog.
Lees meerBosaardbeien Sorbet met limoen-munt variegato
- Auteur: Marijke Koene
- 31 August 2023
Ontdek het recept van deze frisse bosaardbeien sorbet met limoen-munt variegato.
Lees meerLimoncello sorbet met frambozen variegato
- Auteur: Marijke Koene
- 31 August 2023
Een verdraaid goeie combinatie van limoen en frambozen!
Lees meerHet meest complete margarine aanbod
- Auteur: Lieke Bonsma
- 25 August 2023
Debco margarines en plantaardige vetten zijn het resultaat van een unieke expertise en verhogen het gebruiksgemak.
Lees meerSluit het jaar fruitig af met Fruffi fruitvullingen
- Auteur: Lieke Bonsma
- 22 August 2023
Met de passende fruitsmaken geef je je creaties een extra-fruitig karakter.
Lees meerZo smaakvol kan plantaardig zijn
- Auteur: Marijke Koene
- 08 August 2023
Een plantaardig assortiment maken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Debic Vegantop is ideaal om op te kloppen of om mee te decoreren.
Lees meerPlus stokbroden: topkwaliteit in 5 minuten!
- Auteur: Marijke Koene
- 01 August 2023
Ontdek de PLUS stokbroden van Pastridor! De bekende, heerlijke kwalitatieve stokbroden maar dan aangepast aan de wensen van nu.
Lees meerHerbruikbare koffiebekers
- Auteur: Marijke Koene
- 18 July 2023
Werken aan een wereld waarin steeds meer verpakkingen worden hergebruikt.
Lees meerChocolade Semifreddo met passievrucht topping
- Auteur: Marijke Koene
- 11 July 2023
Een heerlijk zomers recept met chocolade en passievrucht!
Lees meerGrand Pâtissier Gold
- Auteur: Marijke Koene
- 04 July 2023
Grand Pâtissier Gold is uniek op de markt. Een perfecte combinatie van romige boter en een hoge techniciteit.
Lees meerIJken en kalibreren, betekenis én het verschil!
- Auteur: Carli van Breukelen
- 21 June 2023
Alles over ijken en kalibreren en het verschil tussen deze twee.
Lees meerYoghurt ijs met eigen gemaakte Variegati
- Auteur: Marijke Koene
- 13 June 2023
Een klassieker met eigen gemaakte Variegati.
Lees meerZaag- en snijgereedschap in de bakkerij
- Auteur: Sander van Gastel
- 12 June 2023
Met deze collectie messen haal je de beste kwaliteit in je bakkerij.
Lees meerGrainDesign Black&White
- Auteur: Sander van Gastel
- 05 June 2023
Werk je broden in stijl af met GrainDesign Black&White.
Lees meerOntdek de onweerstaanbare havercrackers: Gezond genieten!
- Auteur: Carli van Breukelen
- 31 May 2023
Voor iedereen die op zoek is naar een lekkere én verantwoorde keuze voor een cracker, ontdek onze heerlijke en voedzame havercrackers. Rijk van smaak, met liefde gemaakt in onze bakkerij en dat proef je!
Lees meerFuze Tea - Ontdek ijsthee zoals je nog nooit hebt geproefd
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 16 May 2023
Fuze Tea is een ijsthee met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Dankzij de onverwachte smaak van echte thee-bladeren, fruit en kruiden-extracten, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf.
Lees meerNajaarsdagen actie! Ontdek ijsthee zoals je nog nooit hebt geproefd
- Auteur: Sander van Gastel
- 16 May 2023
Fuze Tea is een ijsthee met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Dankzij de onverwachte smaak van echte thee-bladeren, fruit en kruiden-extracten, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf.
Lees meerSpeculoos van Lotus Biscoff, dé smaakmaker in recepten
- Auteur: Marijke Koene
- 16 May 2023
Maak de lekkerste recepten met de iconische smaak van Lotus Biscoff.
Lees meerYuzu sorbet met gember
- Auteur: Marijke Koene
- 15 May 2023
Een fris-zuur sorbet ijsje met Aziatische twist!
Lees meerMolco Pastel de Nata, het heerlijke gebakje uit Portugal
- Auteur: Marijke Koene
- 09 May 2023
Pastel de Nata is een authentiek Portugees bladerdeeggebakje met een romige vulling. Zo lekker dat het nu ook buiten Portugal een geliefde lekkernij is. Verras je klanten met dit traditioneel gebakje!
Lees meerRecept: kokos Semifreddo
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 05 May 2023
Semifreddo: dé trend uit Italië nu ook in Nederland
Lees meerRuim assortiment Flexipanmatten
- Auteur: Sander van Gastel
- 05 May 2023
De flexibele bakvormen van Flexipan
Lees meerExcotisch Pitahaya gebakje
- Auteur: Marijke Koene
- 19 April 2023
Een exotisch recept uit Rise! van een Pitahaya gebakje op Bretonse koekbodem. Met rode chocolade/sesam dip, biscuitplakken van Charlotte beslag en een vulling van afwisselend frambozen-marmelade en -mousse. Inclusief een luchtige panna cotta van kokosblad en limoenblad bovenop.
Lees meerSpicy mango tartelette
- Auteur: Marijke Koene
- 19 April 2023
Een spicy recept uit Rise! van een tartelette van zanddeeg, met limoen mousse, ganache montee van witte chocolade/sereh én spicy mango blokjes/gelei.
Lees meerVan croissant naar macaron
- Auteur: Marijke Koene
- 18 April 2023
Geef croissants een tweede leven door ze om te toveren naar macroissants.
Lees meerSabayon ijstaart
- Auteur: Marijke Koene
- 18 April 2023
Een heerlijke ijstaart perfect voor het voorjaar!
Lees meerDuurzaam banket kiest voor Be Better
- Auteur: Marijke Koene
- 03 April 2023
Een plantaardig boter alternatief om 1:1 roomboter te vervangen? Ontdek de boter van Be Better!
Lees meerRoomijs met in rum getrempeerde vijgen
- Auteur: Marijke Koene
- 21 March 2023
Ontdek dit roomijs recept met gekarameliseerde vijgen!
Lees meerNieuw! Baker & Baker Cookie Dough
- Auteur: Sander van Gastel
- 03 March 2023
Heerlijke koekjes in een handomdraai? Makkelijk! Met het gloednieuwe kant-en-klare koekjesdeeg van Baker & Baker kan jij alle kanten uit. Ontdek onze recepten en tips!
Lees meerDoe het biologisch, doe het goed!
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 03 March 2023
Bak roggebrood met biologisch meel van Minoterie Suire.
Lees meerVegan hazelnoot ijs
- Auteur: Marijke Koene
- 21 February 2023
Je ijs ook vegan maken? Dat kan! Ontdek het recept.
Lees meerEasy Brioche van Puratos
- Auteur: Carli van Breukelen
- 14 February 2023
Briochebrood, heerlijk voor je ontbijt of lunch!
Lees meerCreatief met Pasen
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 25 January 2023
Haasjes & haantjes, een vergeten succesrecept.
Lees meerVerwen je klanten dubbel met Valentijn
- Auteur: Anke Daling
- 02 January 2023
Verkoop deze hartvormige donuts in jouw zaak en steun het goede doel!
Lees meerWaldkorn® Classic Brioche
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 01 January 2023
Ga aan de bak met de Waldkorn Classic Volkoren mix en bak een gezondere variant van de brioche!
Lees meerOliebollen in de mix
- Auteur: Anke Daling
- 14 December 2022
Variaties op de eeuwenoude klassieker
Lees meerMet deze 5 tips haal jij meer omzet uit je thee en koffie
- Auteur: Marijke Koene
- 29 November 2022
Benieuwd hoe je meer omzet uit je koffie en thee kan halen? Lees dan snel verder!
Lees meerEen goed gevulde carrot cake
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 25 October 2022
Een overheerlijke carrot cake met een perfecte najaarstouch van Polak.
Lees meerNieuw! Het Beste Brood Volkoren-Meergranen
- Auteur: Sander van Gastel
- 29 September 2022
Speel met ' Het Beste Broodmix Volkoren' van Bakels in op de verhoogde vraag van consumenten naar Volkoren producten. Het bevat alle kenmerkende ingrediënten welke het vertrouwde 'Beste Brood' zo lekker maken.
Lees meerGourmand viennoiserie assortiment met hartige ingrediënten
- Auteur: Anke Daling
- 27 September 2022
Ook hartige ingrediënten zoals ham en kaas kunnen een perfecte aanvulling vormen om on-the-go te consumeren of als snelle lunch te dienen. Lees meer.
Lees meerFermdor Active Durum
- Auteur: Sander van Gastel
- 19 September 2022
Een heerlijk korst, aroma en een volle smaak.
Lees meerCreativiteit met Cookie Dough
- Auteur: Lieke Bonsma
- 13 September 2022
Kant-en-klaar koekjesdeeg dat jou de creativiteit en vrijheid biedt om zelf de meest originele creaties te verzinnen!
Lees meerProef de herfst
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 09 August 2022
Herfst in de vorm van een taartje met de herfstmelange van Polak Spices.
Lees meerNotenbars met Sunpearl
- Auteur: Marijke Koene
- 19 July 2022
De notenmixen van Sunpearl lenen zich ook ideaal om de lekkerste bars mee te creëren! Benieuwd hoe? Lees dan verder.
Lees meerDé nieuwe generatie busbrood
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 12 July 2022
Een recept om nooit te vergeten
Lees meerRecept Longueur Framboos Meringue
- Auteur: Marijke Koene
- 28 June 2022
Benieuwd hoe je de longueur van Pastry Street kunt opmaken? Lees dan vooral verder voor inspiratie!
Lees meerKruidig, maar toch exotisch.
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 21 June 2022
Een perfecte combinatie voor een zomerse taart.
Lees meerDe traktatiebox
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 16 June 2022
Van eenpersoonstaartjes tot luxe koeken! Trakteren was nog nooit zo gemakkelijk.
Lees meerNaanta, geïnspireerd op naan en pita
- Auteur: Marijke Koene
- 14 June 2022
Ontdek het nieuwste broodje van Pastridor, de Naanta!
Lees meerO-tentic producten van Puratos: Geschikt voor al uw desem én rustieke broden
- Auteur: Anke Daling
- 07 June 2022
Geniet van de smaak, de historie en het gemak van O-tentic Durum & Tradizione, want de toekomst van brood ligt in het verleden.
Lees meerLatte Macchiato Cake
- Auteur: Anke Daling
- 19 May 2022
Eindeloos variëren in smaak en vorm? Dat kan met dit nieuwe cake concept van IREKS.
Lees meerRecept Aardbeien-chocolade slof
- Auteur: Marijke Koene
- 17 May 2022
Benieuwd hoe je de chocolade slof van Pastry Street kunt opmaken? Lees dan vooral verder voor inspiratie!
Lees meerVaderdag zit helemaal snor!
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 10 May 2022
Hoe varieer jij binnen jouw assortiment tijdens Vaderdag dit jaar?
Lees meerNedertarwe
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 05 May 2022
Graan uit Nederland is eigenlijk heel logisch.
Lees meerLEVANTO, DE SMAAK VAN TIJD
- Auteur: Anke Daling
- 03 May 2022
Desembrood is brood met een unieke, volle en natuurlijke smaak, ontdek het desembrood van Paniflower.
Lees meerPastel de nata verovert de wereld
- Auteur: Anke Daling
- 26 April 2022
Portugese patisserie op haar best én een heerlijk stukje geschiedenis!
Lees meerTiger Paste®-Momentmakers-Vaderdag
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 19 April 2022
The roaring taste maker! Bekijk het recept.
Lees meerSunpearl kleinverpakkingen
- Auteur: Sophie Leenders
- 05 April 2022
Gedroogd en gekonfijt fruit in de handzame kleinverpakkingen
Lees meerTropical Sloftaart met Pastry Street
- Auteur: Marijke Koene
- 28 March 2022
Benieuwd hoe je de slof taartbodem van Pastry Street kunt opmaken? Lees dan vooral verder voor inspiratie!
Lees meerTiger Paste®
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 22 March 2022
The roaring taste maker! Bekijk het recept.
Lees meerDit is hoe goed vegan kan zijn!
- Auteur: Sophie Leenders
- 15 March 2022
Maak heerlijk veganistisch gebak met de nieuwe plantaardige topping van Debic
Lees meerBeko Groothandel introduceert Pastry Street
- Auteur: Marijke Koene
- 08 March 2022
We hebben leuk nieuws! Sinds 7 maart bestaat Pastry Street, het nieuwe huismerk van Beko Groothandel. Benieuwd naar het merk? Lees dan gauw de blog!
Lees meerLET’S ROLL TOGETHER-Momentmakers-Koningsdag
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 28 February 2022
Een leuke variant van een echte klassieker; de tompoucerol!
Lees meerVegan gebak in de bakkerij!
- Auteur: Marijke Koene
- 04 February 2022
Benieuwd hoe je de lekkerste creaties ook vegan kunt maken? Lees dan snel verder!
Lees meerHoe creëer je de beste latte art?
- Auteur: Marijke Koene
- 01 February 2022
Altijd al willen weten hoe je jouw koffie naar een volgend niveau tilt? Probeer eens latte art!
Lees meerWil je daar een (fris)drankje bij?
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 17 January 2022
Verkoopskills je hebt ze of je leert ze!
Lees meerProfessionele schoonmaakartikelen
- Auteur: Sander van Gastel
- 17 January 2022
Premium schoonmaakartikelen van FBK Denmark
Lees meerMinder suiker, meer smaak!
- Auteur: Sophie Leenders
- 11 January 2022
Ga voor Debic Slagroom 8% suiker
Lees meerRecept voor de perfecte wintertulband!
- Auteur: Marijke Koene
- 28 December 2021
Een tulband is altijd een goed idee! Maak daarom deze heerlijke wintervariant.
Lees meerAppetijtelijke hartige hapjes
- Auteur: Anke Daling
- 02 November 2021
Probeer nu de petits crolines van Baker & Baker!
Lees meerChocolate it all!
- Auteur: Anke Daling
- 19 October 2021
Maak het verschil met jouw zelfgemaakte chocolade
Lees meerWassen en wellen
- Auteur: Marijke Koene
- 05 October 2021
Maak het verschil! Was en wel je krenten en rozijnen.
Lees meerPumpkin spice chocolate chip cookies
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 21 September 2021
None
Lees meerBiologische boerenzuivel
- Auteur: Marijke Koene
- 17 September 2021
De zuivel van Weerribben is biologisch en komt uit natuurgebied Weerribben-Wieden
Lees meerMy Originals Cakes
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 07 September 2021
American style bakery
Lees meerMaak kennis met Risso
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 31 August 2021
Room op basis van planten
Lees meerOntdek de smoobees!
- Auteur: Anke Daling
- 24 August 2021
Zachte fruitparels een echte vegan verrijking voor al uw cakeproducten
Lees meerBrunches: een boost aan je zaak!
- Auteur: Marijke Koene
- 20 August 2021
Opzoek naar een nieuwe boost voor je zaak? Denk dan eens aan het aanbieden van brunches! Een erg goede manier voor het aantrekken én binden van gasten.
Lees meerChocolade ook dit najaar een hot item
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 10 August 2021
Je chocolade assortiment; zelf maken of inkopen?
Lees meerRozemarijn Abrikoos Finger
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 21 July 2021
Een heerlijke combinatie tussen abrikozen en rozemarijn
Lees meerAmerican Sweet Bakery: echt yummy!
- Auteur: Anke Daling
- 13 July 2021
Zalig zoet en onmisbaar in jouw zomers assortiment.
Lees meerVanilla Ice Cream!
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 24 June 2021
Een verfrissende klassieker. Vanille-ijs met échte vanille.
Lees meerGroene Thee IJs met Honing en Kandij
- Auteur: Sophie Leenders
- 15 June 2021
Sorbetijs met een heerlijk zoete en frisse combinatie
Lees meerLactosevrij sorbetijs van rooibos thee en frambozen
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 08 June 2021
Een heerlijk recept voor een super frisse sorbet.
Lees meerRooibos thee ijs met gember en verse munt
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 01 June 2021
Een heerlijk recept voor een frisse sorbet ijssmaak!
Lees meerAardbeien- & Morellenijs
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 25 May 2021
Hoe warmer het weer, hoe lekkerder een ijsje smaakt. Ga voor aardbeienijs en/of morellenijs.
Lees meerHam-Kaas Tulp
- Auteur: Anke Daling
- 18 May 2021
Laat jouw klanten de vaders verrassen met dit bijzondere ham-kaas broodje!
Lees meerGa voor ijskoffie!
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 11 May 2021
Een hemelse combinatie; koffie én ijs!
Lees meerNieuw bij Monpain: de Charentes croissant
- Auteur: Sophie Leenders
- 06 May 2021
Een Franse croissant met echte A.O.P. boter
Lees meerCorona: kansen of gemiste kansen?
- Auteur: Sophie Leenders
- 04 May 2021
Kobespa geeft 5 energietips die direct geld opleveren!
Lees meerKoude dranken
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 13 April 2021
Hoe belangrijk zijn koude dranken?
Lees meer3 ways of frozen yoghurt
- Auteur: Anke Daling
- 06 April 2021
Een populaire smaak maar hoe maak je 'm? En het oog wil ook wat, dus met een extra topping is het dubbel genieten!
Lees meerHaal het maximale uit de feestdag
- Auteur: Anke Daling
- 30 March 2021
Iedere festiviteit biedt jou als ondernemer ongekende kansen. Benut jij ze allemaal?
Lees meerGevulde karamelkoeken
- Auteur: Sophie Leenders
- 09 March 2021
Twee krokante koeken samengebracht met een heerlijke room-karamelvulling
Lees meerDecoreren - the sky is the limit!
- Auteur: Anke Daling
- 01 March 2021
Ontdek de mogelijkheden van decoraties en versier jouw smakelijke creaties.
Lees meerMasterline wegwerpspuitzakken
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 23 February 2021
Met de Masterline wegwerpspuitzakken ben je klaar voor de verwerking van iedere vulling.
Lees meerProef de heerlijke wereld van Monpain
- Auteur: Sophie Leenders
- 08 February 2021
Ontdek het nieuwste Beko Groothandel merk, broodjes om verliefd op te worden!
Lees meerCookie ijssandwiches
- Auteur: Sophie Leenders
- 02 February 2021
Koek en ijs, wie houdt er niet van? Ze zijn een match made in heaven!
Lees meerSpekkoek: heerlijk en een prachtig plaatje
- Auteur: Anke Daling
- 27 January 2021
Een traktatie voor elk moment
Lees meerHartenvlaai met liefde verpakt
- Auteur: Anke Daling
- 19 January 2021
Recept voor een heerlijk, liefdevolle hartenvlaai
Lees meerSmoothies - Go Green!
- Auteur: Anke Daling
- 11 January 2021
Recept voor een groene smoothie met banaan en mango.
Lees meerOercracker
- Auteur: Anke Daling
- 22 December 2020
Recept voor een 100% volkoren cracker of een vegan variant.
Lees meerThuisbakbrood: Vruchten-notenbrood
- Auteur: Anke Daling
- 07 December 2020
Recept voor een rustiek vruchten-notenbrood
Lees meerSint meets Kerst: Notenbrood
- Auteur: Anke Daling
- 01 December 2020
De smakelijke combinatie van speculaas en stol!
Lees meerThuisbakbrood: Batard
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 24 November 2020
Recept voor een smaakvol afbakstokbrood
Lees meerThuisbakbrood: Walnotenbrood
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 12 November 2020
Recept met COOLBAKE 2.0 en MOUTEXTRAKT DONKER
Lees meerDrie klassiekers voor de feestdagen
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 05 November 2020
We zetten drie klassiekers voor je op een rijtje.
Lees meerThuisbakbrood: Rustieke bol
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 29 October 2020
Ontdek de heerlijke thuisbakbroden van IREKS
Lees meerEchte smaaksensatie
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 29 October 2020
Van kruidige muffins, tot een muffin met een frisse touch.
Lees meerSpeculaas slof mét advocaat
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 19 October 2020
Perfecte smaakmaker voor het najaar. Zeg nou zelf; dit klinkt toch lekker?
Lees meerChoclat® Sinterklaas
- Auteur: Sophie Leenders
- 08 October 2020
O, kom er eens kijken! Ontdek het Choclat® Sinterklaas assortiment.
Lees meerDe basis voor een goed strooigoed seizoen
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 08 September 2020
De musthaves voor de Sint periode
Lees meerTerug naar school
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 18 August 2020
Goed gevulde broodtrommels en lunch & koffie to go.
Lees meerOnze 5 picknick favorieten
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 21 July 2020
Stel een picknick pakket samen voor jouw klanten.
Lees meerUienkruiers chili-paprika
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 07 July 2020
Ontdek het Ireks Thuisbakbrood concept met heerlijke recepten!
Lees meerVegan breekbrood met tomaat of spinazie
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 25 June 2020
Met de plantaardige vetstof Rama en groente; Vegan én heel lekker!
Lees meerThuisbakbrood: Baguette met parika-chili
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 23 June 2020
Het broodconcept voor krakend vers stokbrood bij de BBQ.
Lees meerVEGA VS VEGAN
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 19 June 2020
Vega en vegan. Maar wat is het verschil?
Lees meerOnze 5 BBQ favorieten
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 16 June 2020
Voor een zomers BBQ assortiment
Lees meerOp z’n Hollands: gevulde koeken
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 12 June 2020
Een echte klassieker!
Lees meerLACTOSEVRIJE CHEESECAKE
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 10 June 2020
De opmars van cheesecake; nu ook lactose vrij.
Lees meerALL ABOUT: PIZZA
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 09 June 2020
Een cheesy recept voor overheerlijke pizza
Lees meerThuisbakbrood: Baguette spéciale met walnoten-vijgen
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 05 June 2020
Het recept voor een smaakvol borrelbrood.
Lees meerBONBON dag
- Auteur: Sophie Leenders
- 26 May 2020
Op 24 juni wordt deze chocolade traktatie extra in het zonnetje gezet.
Lees meerThuisbakbrood
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 20 May 2020
In samenwerking met IREKS introduceren wij het Thuisbakbrood concept.
Lees meerEen appeltje voor de dorst?
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 12 May 2020
Appelgebak; meer dan alleen oma's appeltaart!
Lees meerOnze 7 Moederdag favorieten
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 01 May 2020
Met deze producten maak jij van Moederdag een feestje.
Lees meerVEGETARISCH - in de volksmond VEGA!
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 29 April 2020
Vegetarisch of flexitarisch, we zien het steeds meer. Wat houdt dat in?
Lees meerMet jou wil ik wel een beschuitje eten!
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 28 April 2020
Een kaneelbeschuitje met roomboter en verse aardbeien bijvoorbeeld.
Lees meerBezorg Moederdag thuis
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 21 April 2020
Help vaders en kinderen een handje met een ontbijt op bed pakket voor Moederdag.
Lees meerVegan Oranje Tompouce “IK WILL’EM”-Momentmakers-Koningsdag
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 17 April 2020
Zo kan écht iedereen proeven van de oranjegekte!
Lees meerZWEEDS WITTEBROOD
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 10 April 2020
Zweeds Wittebrood; wat is het en hoe is het ontstaan? En hoe kun je hier als bakker op inspelen? Je leest het hier!
Lees meerPasen ‘not without my chocolate’
- Auteur: Sophie Leenders
- 06 April 2020
Callebaut® ondersteunt lokale chocolatiers met nieuw online platform!
Lees meerDE FRANSE TOPPER
- Auteur: Sophie Leenders
- 03 April 2020
Hoogwaardige Franse bloem in handzame kiloverpakking
Lees meerBAKKERS: DÉ INSPIRATIEBRON
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 27 March 2020
Laat je inspireren met diverse ideeën. Onze ideeën? Nee ...
Lees meerLanceer binnen 48 uur gratis jouw eigen webshop
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 26 March 2020
Bakeronline: Snel, gemakkelijk én gratis jouw eigen webshop!
Lees meerVROLIJK PASEN
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 25 March 2020
Als wij niet naar buiten kunnen, dan halen we Pasen toch naar binnen?!
Lees meerEi-catchers
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 17 March 2020
Bereid je voor op Pasen en creëer de mooiste Paaseieren.
Lees meerDé top 7 paasfavorieten
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 17 March 2020
Pak ook nu uit met Pasen en speel in op de Nederlandse tradities.
Lees meerLIEFDE GAAT DOOR DE MAAG!
- Auteur: Sophie Leenders
- 07 February 2020
Verras de niet-zoetekauwen met een hartvormige quiche! Een perfect valentijnsgeschenk.
Lees meerSMOOTHIES ZIJN HOT!
- Auteur: Anne Marij de Koning
- 24 December 2019
Een succesvol smoothierecept voor méér onderscheidend vermogen en méér omzet.
Lees meerSMOOTH AND SILKY: CURD!
- Auteur: Sophie Leenders
- 17 December 2019
Curds zijn veelzijdig: Serveer het bij scones of gebruik het als vulling voor taarten, gebak en tartelettes.
Lees meerRISE! KOMT ALS GEROEPEN
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 20 November 2019
Vol van inspiratie om bakkers, patissiers en chocolatiers naar nieuwe hoogten te laten rijzen
Lees meerDURUM: POWERGRAAN VOOR PASSIEVOLBROOD
- Auteur: Macha van Gruijthuijsen
- 18 November 2019
Een krokante korst, een mooie kruim en vooral een overheerlijke smaak.
Lees meer