“Chocolate Wishes” is een verzameling chocoladevormen van Chocolate World waarmee je lekkere en vooral leuke chocoladewensen voor jouw klanten kunt maken: een bedankje, een felicitatie, een gelukwens of echte chocolade kerstkaart.


Met dit coronaproof chocolade concept help jij je klanten om waardering en liefde op een originele manier te uiten. Een knuffel, high five of een schouderklopje zit er even niet in, dus: ‘Zeg het met chocolade’. Met Chocolade Compleet haal je alles in huis om met dit concept te beginnen. Van grondstoffen en vormen tot luxe blisters en brievenbusdoosjes.

Zeg het met chocolade

Consumenten zijn op zoek naar mogelijkheden om hun familie, vrienden en collega’s te laten weten dat er aan hen gedacht wordt. Daar kun jij met Chocolate Wishes eenvoudig en snel op inspelen. Ze zijn zeer geschikt voor in je webshop. Met de handige brievenbusdoosjes kun je al die lekkere wensen gemakkelijk verpakken en verzenden met de post. Leuk voor de komende feestdagen maar ook voor de rest van het jaar. Succes verzekerd!


Wil jij aan de slag met Chocolate Wishes?

Tien verschillende vormen met elk een eigen boodschap, duurzame chocolade, metallic poeder om de reep wat extra bling te geven, luxe blister verpakking met goud/zwart karton en het super handige brievenbusdoosje! *Bij aankoop van acht Chocolate Wishes vormen ontvang je gratis de speciale display! Deze is ideaal als eyecatcher voor op de toonbank in de winkel.


Klik hieronder voor alle benodigdheden om met dit concept te starten!

Chocolate Wishes

Chocovorm wish i love you

Chocolate World

9136254

Display Chocolate Wishes

Chocolate World

9136297

Zilvere decoratie poeder

Mona Lisa

9130768

PowerFlowers geel 50 gram

Mona Lisa

9130733

Golfds wit 16x12x3 brievenbus

Beko Verpakkingen

9136326

Blisterdoos luxe 12x5,2x1,1cm

Beko Verpakkingen

9136318