Dé groothandel voor je verse ingrediënten

Dé groothandel voor je verse ingrediënten


Om fruit een glansrol te geven in jouw brood & patisserie bieden we bij Beko Groothandel de mooiste fruitsoorten. Of je nu op zoek bent naar de kers op de taart of de perfect gesneden appelblokjes voor in jouw appeltaart. En ontvang jij de appels liever in partjes met een specifiek formaat? Ook dan hebben wij het. 


Maar onze afdeling vers bestaat uit meer dan alleen fruit. Ook voor verse groenten, aangemaakte salades, biologische sappen en vleeswaren kun je bij ons terecht. Dus ben je op zoek naar ingrediënten voor een quiche of zoek je verschillende soorten beleg voor je lunchroom; Bestel het gemakkelijk en snel in onze webshop. 


Appelblokjes
Appelblokjes

Perfect gesneden appelblokjes voor in appeltaart en -gebak.

Kiwi
Kiwi's

De lekkerste variatie in salades voor op brood!

Vleeswaren
Vleeswaren

Van gesneden salami tot ossenworst en spekblokjes.


Van appelpartjes tot wortelen en biologische perensap


Appelblokjes  voor je appeltaart, appelparten voor het appelgebak en appelschijven voor in de appelbeignets. In welke vorm jij je appels ook gesneden wilt hebben, wij hebben het. Ook als je op zoek bent naar superfood als Goji bessen en moerbeien dan vind je het bij Beko Groothandel. Kiwi's ter garnering van je slagroomtaart moet je alleen nog even zelf snijden voor het lekkerste resultaat.  En heb je geen zin om de sinaasappels zelf te persen, dan hebben wij natuurlijk ook sinaasappelsap in een fles, dat geldt trouwens ook voor biologische appel- en perensap. 


Naast fruit vind je in ons vers assortiment diverse salades en uien om bijvoorbeeld te verwerken in een quiche of kaas uien stokbrood. Met onze vers producten maken wij het net een stukje makkelijker zodat jij niet meer aan de slag hoeft met je schilmesje of met de fruitpers. Geniet van het gemak en de smaak!Populair in Vers

Appelblok 10x10 vac.2x5kg

Vereecken

9052595

Moerbei bessen

Stolp

9078242

Eiersalade

Hansel

8034035

Appelsap bio

Marienwaerdt

9113247