Dé groothandel voor je verse ingrediënten

Jouw producten maak je enkel en alleen met de beste en verse producten. Dit mag voor je groenten en fruit natuurlijk niet anders zijn. Bij Beko Groothandel bieden wij de mooiste en verste groenten- en fruitsoorten. Want alleen verse appels zijn geschikt voor jouw appeltaart of gebak. Voorkeur voor een bepaald formaat? Bekijk ons brede assortiment en bestel gemakkelijk en snel in onze webshop. 


Dé groothandel voor je verse ingrediënten

Jouw producten maak je enkel en alleen met de beste en verse producten. Dit mag voor je groenten en fruit natuurlijk niet anders zijn. Bij Beko Groothandel bieden wij de mooiste en verste groenten- en fruitsoorten. Want alleen verse appels zijn geschikt voor jouw appeltaart of gebak. Voorkeur voor een bepaald formaat? Bekijk ons brede assortiment en bestel gemakkelijk en snel in onze webshop. Bekijk ook:


Ons vers assortiment, van appels tot lekkere salades voor op brood!


Appels, je hebt ze in allerlei vormen en maten. Wij dus ook. Voor het maken van een heerlijke appeltaart ga je natuurlijk voor de fijn gesneden appelblokjes. Maar voor je appelgebak kies je eerder voor appelparten of appelschijven. Welke vorm of welk formaat je ook wil, wij hebben het!


Naast appels ben je ook voor overig fruit bij ons aan het juiste adres. Vers fruit hoef je niet alleen te gebruiken als basis ingrediënt voor je taart of gebak. Ook als decoratie is fruit zeer geschikt. Wat dacht je van verse aardbeien en kiwi voor op een slagroomtaart. Nog even snijden en je hebt een prachtig gedecoreerde taart! 


Naast groenten en fruit hebben wij ook diverse saladesham en vleeswaren in ons assortiment. Heerlijk om te verwerken in een brood of quiche. Geen gedoe meer met het fijnsnijden van je groente of fruit met onze vers producten. Dat noemen we nog eens gemakkelijk genieten!