Verpakkingen kopen


Als professionele bakker, patissier, ijsbereider en chocolatier ben jij natuurlijk altijd op zoek naar het beste voor jouw product. Een goede verpakking hoort daar uiteraard ook bij. Omdat niet alle producten hetzelfde formaat hebben, is het belangrijk dat de verpakking hierin ook verschilt. Zo past een grote taart natuurlijk niet in een kartonnenschuifje, maar hoeven een paar bonbons niet altijd in een luxe bonbondoos. Met de juiste verpakking voor elk product, kan de klant jouw taart, gebakje, chocola, brood of ijs het beste vervoeren.


Breed assortiment professionele verpakkingen


Verpakkingen zijn essentieel voor jouw zaak en zorgen naast de vervoering van jouw producten, ook voor een mooie presentatie naar de klant. Een verpakking is namelijk niet altijd alleen maar geschikt voor het vervoeren, maar kan ook dienen als extra decoratie voor je creatie. Denk maar eens aan een mooie kerstdoos voor je kersttaarten, een luxe bonbondoos voor je chocola en bonbons, en een mooie verpakking voor je Moederdagcreaties.

 

Naast taart- en gebaksdozen, hebben wij nog andere verpakkingen in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van kartons voor onder je creaties, taartranden, papieren zakken en draagtassen. Met ons brede assortiment vind je altijd hetgeen wat je nodig hebt om jouw assortiment in te vervoeren. En met verschillende afmetingen is er altijd wel een verpakking die past!


Bestel jouw verpakkingen online


Als bakker, chocolatier, patissier en ijsbereider wil je natuurlijk niets liever dan dat jouw creaties mooi en goed gepresenteerd en vervoerd worden. Zeker als de klant er nog een eindje mee moet rijden, wil je dat alles goed en heel aankomt. Ons assortiment van Beko Groothandel bestaat uit een ruim aanbod verschillende verpakkingen, in verschillende formaten. Zo passen al jouw creaties, groot of klein in een mooie verpakking op maat. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop en neem meteen een kijkje bij onze andere categorieën, zoals onze bakkerijgereedschappen en grondstoffen